SME

Nové bývanie bez murovania

Rekonštrukcia či akákoľvek úprava domu alebo bytu vyžaduje dôslednú prípravu.

Rekonštrukcia či akákoľvek úprava domu alebo bytu vyžaduje dôslednú prípravu. Ak chcetemoderné a finančne efektívne riešenie, ktoré vám prinesie komfortné, zdravotne nezávadné a felxibilnébývanie, starostlivo vyberajte firmu, ktorej sa zveríte do rúk. Nie vždy sa oplatí staviť len na najnižšiu cenu.

Správne zvolený materiál šetrí čas i peniaze

Ak práve zvažujete rekonštrukciu a chcete estetické, ale hlavne dlhodobé riešenie s možnosťou opätovných úprav a zmien, ideálnym riešením je pre vás tzv. „forma suchej výstavby“ s použitím sadrokartónu. Sadrokartón je moderný stavený materiál a okrem estetických výhod má aj praktické využitie v podobe prekrytia nerovných povrchov, nízkej hmotnosti a rýchlejšej montáže.  V súčasnosti je už aj u nás dostupná nová generácia, ktorá ponúka veľmi kvalitné a inovačnériešeniev podobe priečkyHabito. Aktuálne na tohtoročnom veľtrhu ConecoRacioenergia 2017 získala ocenenie Zlatá plaketa ako najlepší exponát. 

img4844-r836_res.jpg

Habito je síce sadrokartónová doska, ale je pevná ako stena a z hľadiska odolnosti a únosnosti vykazuje dokonca lepšie vlastnosti ako tehla alebo tvárnica. A to bez zdĺhavého murovania, čo prináša výrazné šetrenie času. „Vďaka Habitu všetko prebehlo veľmi rýchlo a v maximálnej čistote. Celý proces trval necelé štyri dni – montážnik u mňa nastupoval v pondelok a vo štvrtok mi odovzdával hotový byt,“ hovorí Bratislavčanka Veronika, ktorá si vo svojom novom byte s pomocou Habita vybudovala kvalitný šatník.

2-r110_res.jpg

Pri umiestňovaní predmetov uchytených na stene vám postačí len bežná skrutka do dreva a na stenu môžete bez problémov zavesiť televíziu, skrinky, police, pričom nosnosť jedného kotviaceho bodu je až 25 kilogramov.Z pohľadu funkčnosti umožňuje priečka Habito opakované zmeny interiéru.

Vďakavýborným akustickým vlastnostiam efektívne poslúži na odhlučnenie miestností, a keďže je aj impregnovaná, je vhodná aj do kuchýň či kúpeľní.

 

Dokonalá hladkosť a vysoká kvalita

Ideálne na finálnu povrchovú úpravustenyHabitosú sadrové omietky a stierky Rimano. Aplikujú sa celoplošne bez dodatočného brúsenia a výsledný efekt je dokonale hladký, bez zrnitosti a prasklín.

4-r169_res.jpg

„Dokonalú hladkosť dosiahneme predovšetkýmdodržaním správneho postupu nanášania, výberom vhodnejpenetrácie a použitím kvalitného a čistého náradia“, hovorí Roman Čierny, špecialista na omietky a stierky zo spoločnosti Rigips.

Stierky a omietky Rimano okrem estetickej funkcie dokážu regulovať klímu v interiéri, odpudzujú prach a sú protipožiarne.Z praktického hľadiska sa potešíte minimálnemu upratovaniu, nehrozí žiaden prach z brúsenia omietok, stena je v krátkom čase pripravená na maľovanie alebo tapetovanie. Problémom nie sú ani dodatočné opravy omietok.

rimanostenymale-r716_res.jpg

 

Pozor na lacných odborníkov a nekvalitný materiál

Na trhu je viacero realizátorov a pri výbere vhodnej firmy je rozhodujúcim faktorom nielen cena, ale dôležité je dbať aj na odborné prevedenia prác. Ak chcete aby rekonštrukcia či nová výstavba vášho obydlia prebehla hladko, časovo nenáročne a finančne efektívne, vyberte si profesionálnu realizačnú firmu, ktorá vám dodá certifikované materiály a garantuje odbornosť vykonanej práce na základe montážneho preukazu. Použitím lacných a nekvalitných materiálov, prípadne nedodržaním základných pracovných postupov môžu vzniknúť nerovnosti, praskliny, škrabance, ale aj závažnejšieporuchy. Dobré je preveriť si aj dodatočný servis po odovzdaní stavby. Opravy a reklamácie nemusia byť pre každého majstra samozrejmosťou.

 

 

www.rigips.sk

 

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 098
  2. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 10 618
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 773
  4. Každý piaty zomrie 8 587
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 776
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 720
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 506
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 3 090
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.


INZERCIA 4 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.


INZERCIA 4 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.


INZERCIA 4 h
SkryťZatvoriť reklamu