Centrála pre zverejňovanie PR článkov na weboch Sme.sk.
Sme.sk | Tlačové správy | Financie | Investícia: fixný výnos 6 - 7,25 % ročne, viazanosť 1 - 6 rokov

Inzercia / Tlačová správa / Financie
Investícia: fixný výnos 6 - 7,25 % ročne, viazanosť 1 - 6 rokov

Výnosnejšia alternatíva termínovaných účtov – korporátne dlhopisy a zmenky

Investovanie do korporátnych dlhopisov a zmeniek s fixným ročným výnosom ponúka zaujímavú úrokovú sadzu a možnosť, ako zhodnotiť voľné finančné prostriedky s prijateľnou mierou rizika. Je stále populárnejšie najmä medzi skúsenými investormi, ktorí si tvoria svoje porfólio investícií. Klienti najviac oceňujú fakt, že výnos je vopred fixne stanovený a nemení sa, čiže od začiatku presne vedia, kedy im príde výnos a v akej výške.

Fixný výnos od 6 do 7,25 percenta ročne

Dlhopisy a zmenky vydávané v rámci skupiny Proxenta majú fixný ročný výnos na úrovni od 6 do 7,25 percenta. Trvanie investície je momentálne od 1 do 6 rokov a po uplynutí obdobia investície sú peniaze spolu s posledným výnosom zasielané klientom naspäť na ich účet, alebo podľa želania investora reinvestované.

Klienti, ktorí investujú do dlhopisov sumu vyššiu ako 30 000 eur, získavajú ďalej k štandardnému fixnému výnosu bonusové percentá. Čím vyššia je investovaná suma, tým viac percent klient získa na výnosoch. Takto navýšený fixný výnos môže dosahovať priemernú ročnú úroveň až 7,58 percent a úroveň v prvom roku až 9,25 percent. Prehľadná kalulačka vám vyráta, aký vysoký fixný výnos môžete získať pri vami vybranej výške a dĺžke trvania investície.

Investovanie so skupinou Proxenta

Prostriedky investované do dlhopisov a zmeniek skupiny Proxenta sa zhodnocujú v jej vlastných investičných projektoch v oblasti stavebníctva a potravinárskej výroby. Ukážkou úspešného projektu je napríklad ukončený investičný projekt Dúhové bývanie v Nitre, v rámci ktorého bolo v dvoch etapách postavených a predaných 154 bytov v siedmich bytových domoch, aktuálne prebiehajúci investičný projekt Weinhauer v Bratislave, ďalšie práve zahájené projekty Tower One a Rezidencia medzi hviezdami v Bratislave, alebo Town Hill (Tabáň) v Nitre. V potravinárskom sektore skupina realizuje projekt Healthy Food Supplements.

O Proxente

Proxenta je investičná skupina, ktorá na slovenskom trhu pôsobí od roku 2009. Za toto obdobie sprostredkovala svojim klientom investície do partnerských a vlastných projektov v hodnote viac ako 120 miliónov eur.

Skupina pokrýva všetky oblasti spojené s investíciou – od realizácie investičných projektov, v ktorých sa zhodnocujú vlastné peniaze skupiny spolu s investíciami klientov, až po vydávanie vlastných cenných papierov a odborné činnosti spojené s predajom a so správou týchto cenných papierov.

Viac o skupine Proxenta a jej produktoch a aktivitách sa dočítate na stránke www.proxentabroker.sk.

4. 4. 2017

Tento text je platenou formou reklamy.

Informujte o svojej firme viac ako 2 milióny čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

najčítanejšie
  • 3dni