Budú Slováci čoskoro ovládať svoje domácnosti cez smartfón?

Možno sa to mnohým zdá nereálne, od pravdy to však nemá ďaleko. Aj na Slovensku sa čoraz väčším trendom stávajú riešenia, pomocou ktorých môžeme domácnosť ovládať na diaľku cez mobil. Nehovoríme pritom o komplikovaných riešeniach, ktoré si vyžadujú kilometre káblov, ale o zariadeniach, ktoré fungujú bezdrôtovo, nestoja veľa a ich inštaláciu zvládne každý za pár minút.

Smart domov v mobile

Koľkokrát sa vám stalo, že ste si cestou do práce neboli istý, či ste v tej rýchlosti nezabudli vypnúť televízor, žehličku alebo či ste doma poriadne zatvorili okno? V týchto situáciách by sa každému hodil smart domov v mobile, s ktorým si môžete na diaľku preveriť, ako to doma v skutočnosti vyzerá.

zeon

„S ponukou dostupných riešení pre inteligentné domácnosti prichádzajú teraz viaceré známe slovenské spoločnosti. Ich riešenia majú priaznivú cenu a spotrebitelia získavajú aj kvalitnú zákaznícku podporu,“ hovorí Ivan Puchrík, manažér pre ZEON Smart Domov od ZSE.

Starostlivosť o rodinu a bývanie

Riešenie ZEON Smart Domov umožňuje pohodlné nastavenie rôznych situácií v mobile. Ak máte školopovinné deti, ktoré chodia zo školy samé domov, vďaka dverovému senzoru viete, kedy sa vrátili zo školy. Môžete tak byť pokojnejší, že deti sú doma v bezpečí. Zároveň môžete v smart predlžovačke nastaviť, kedy dovolíte deťom pozerať televíziu. Ak chcete prekvapiť manželku, môžete si v aplikácii nastaviť automatické zapnutie jej obľúbenej hudby po príchode z práce. Užitočným nastavením je aj prepojenie pohybového senzora a malého nočného osvetlenia v smart zásuvke, ktoré sa zasvieti v prípade, že idete v noci na toaletu. Dobrým pomocníkom je tiež dymový senzor, ktorý vám dá vedieť, že sa vám v kuchyni pripaľuje večera. Každý určite ocení aj služby senzoru zaplavenia, ktorý vás ihneď upozorní na kvapkajúcu vodu z vodovodu alebo vytekajúcu vodu z práčky. S riešením ZEON Smart Domov bez problémov zapnete na diaľku rybičkám svetlo alebo zakúrite na chate ešte pred príchodom na hory. Ďalšou výhodou riešenia je aj sledovanie aktuálnej a historickej spotreby elektrických spotrebičov s možnosťou ich vypnutia na diaľku.

Len 9,90 € mesačne

Základný balík ZEON Smart Domov sa skladá z riadiacej jednotky a doplnkových senzorov (dverový, pohybový, dymový), smart zásuvky a smart tlačidla. Cena balíka je 9,90  € mesačne. K základnému balíku je možné samostatne si dokúpiť aj smart predlžovačku či ďalšie doplnkové zariadenia.

Zaujalo vás riešenie ZEON Smart Domov pre vašu inteligentnú  domácnosť? Viac informácií sa dozviete na  www.zeon.sk.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 155
  2. Každý piaty zomrie 8 906
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 775
  4. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 7 808
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 801
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 733
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 509
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 2 853
SkryťVypnúť reklamu

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.

INZERCIA 10 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.

INZERCIA 10 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.

SkryťZatvoriť reklamu