Centrála pre zverejňovanie PR článkov na weboch Sme.sk.
Sme.sk | Tlačové správy | Ostatné | Odborná konferencia bude riešiť domáce násilie

Inzercia / Tlačová správa / Ostatné
Odborná konferencia bude riešiť domáce násilie

Dňa 20.apríla sa v aule Maxima na Fakulte práva PEVŠ uskutoční konferencia s názvom Kriminologické možnosti riešenia domáceho násilia. Cieľom vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou je poukázať na aktuálnosť domáceho násilia z pohľadu kriminologického, ako aj z pohľadu právneho a v širšom kontexte (z pohľadu vyšetrovacej praxe, z pohľadu psychológie, práce s obeťami a pod.). Okrem prezentácie vlastných vedeckých poznatkov, štúdií a názorov si organizátori kladú za cieľ vytvoriť diskusnú platformu k možnostiam riešenia tohto negatívneho spoločenského fenoménu v súčasnosti.

Viac o konferencii sa dozviete na odkaze: http://bit.ly/2osLg0e

Paneurópska vysoká škola (PEVŠ) vznikla v roku 2004 ako súkromná vysoká škola s pôvodným názvom Bratislavská vysoká škola práva. Od akademického roka 2010/2011 nesie dnešné meno. Sídli v Bratislave a má päť fakúlt: fakultu práva, ekonómie a podnikania, masmédií, informatiky a psychológie. PEVŠ disponuje moderným materiálnym a technickým vybavením so zameraním na praktickú výučbu. Presadzuje rozvoj medzinárodnej spolupráce s prestížnymi zahraničnými univerzitami a vedeckými inštitúciami, je členom štyroch svetových zoskupení univerzít a má partnerstvá s ďalšími štyridsiatimi univerzitami. Má 20 akreditovaných študijných programov vo všetkých troch stupňoch vysokoškolského štúdia: bakalárskom, magisterskom a doktorandskom v dennej a externej forme. PEVŠ poskytuje aj habilitačné a inauguračné konanie. Od vzniku školy úspešne ukončilo štúdium vyše 12.000 absolventov. V hodnotení Akademickou rankingovou a ratingovou agentúrou ARRA sa fakulty PEVŠ umiestňujú v ukazovateľoch atraktivity štúdia a kvality vzdelanie na popredných miestach.

12. 4. 2017
Paneurópska vysoká škola

Tento text je platenou formou reklamy.

Informujte o svojej firme viac ako 2 milióny čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

Foto: PEVŠ
najčítanejšie