Centrála pre zverejňovanie PR článkov na weboch Sme.sk.
Sme.sk | Tlačové správy | Ľudské zdroje | HOUR predstavil softvérové HR riešenia doma i v zahraničí

Inzercia / Tlačová správa / Ľudské zdroje
HOUR predstavil softvérové HR riešenia doma i v zahraničí

Kvalitné HR podujatia vytvárajú priestor pre networking, prínos nových možností či spoluprác a v neposlednom rade vzdelávajú lídrov vo vývoji trendov v oblasti riadenia ľudských zdrojov, personalistiky i miezd.
Obchodný manažér spoločnosti HOUR, spol. s r.o. - HR Tech World 2017
Spoločnosť HOUR sa tak na prelome jarných mesiacov marec a apríl prezentovala až na 3-och významných HR konferenciách. Podporila ich v úlohe partnera podujatia, na ktorom jej zástupcovia nielenže prezentovali jej efektívne produktové HR riešenia, ale sa zúčastnili aj bohatého programu, ktorý všetky konferencie ponúkli.
V dňoch 21. - 22. marec sa členovia tímu spoločnosti navštívili medzinárodne podujatie svetového formátu HR Tech World 2017 v Londýne. V nasledujúcich dňoch 23. - 24. marca predstavili poslanie spoločnosti „Prinášame hodnoty do HR" na konferencii Praktické skúsenosti v riadení ľudských zdrojov, ktorú organizuje združenie HRcomm a 4. apríla na podujatí Pracovné právo 2017 organizovanom EU Generation. Viac informácii o priebehu podujatí nájdete na stránke spoločnosti.
Spoločnosť  HOUR spol s r.o. prináša hodnoty do HR už viac ako 23 rokov. Ako autor informačných systémov HUMAN a Humanet, komplexného riešenia 24 hodinový personálny asistent a poskytovateľ outsourcingu personálnej a mzdovej agendy predstavuje stabilného partnera pre mnohé slovenské spoločnosti. V roku 2016 produkty HUMAN a HUMANET získali ocenenia aj počas EuroCloud Slovakia Day 2016 a zaradili sa medzi najlepšie slovenské cloudové riešenia. Viac informácii o spoločnosti nájdete na www.hour.sk

13. 4. 2017
HOUR, spol. s r. o.

Tento text je platenou formou reklamy.

Informujte o svojej firme viac ako 2 milióny čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

Foto: HOUR, spol. s r.o.
najčítanejšie