SME

Apartmány s výnosom až 4% v lyžiarskom stredisku Obergurgl

Možnosť tráviť chvíle voľna v nádhernom alpskom prostredí, pravidelný výnos z investovaných prostriedkov - to je Obergurgl.

Možnosť tráviť chvíle voľna v nádhernom alpskom prostredí, pravidelný výnos z investovaných prostriedkov v spojení s rastom hodnoty nehnuteľnosti. To je stručná charakteristika ojedinelej príležitosti kúpy horského apartmánu v rakúskom stredisku Obergurgl.

foto-clanek-01-r664_res.jpg

Pýtate sa, čím je táto príležitosť tak unikátna? Obergurgl patrí medzi exkluzívne destinácie. Ponuka nehnuteľností je tu veľmi obmedzená. Prakticky nikto zo súčasných majiteľov realít nemá záujem svoj dom či apartmán predávať a výstavba nových rezidenčných projektov je úplne výnimočnou záležitosťou.

Ceny nehnuteľností sú tu vyššie ako vo väčšine iných rakúskych alpských stredísk. Vzhľadom k obmedzenej ponuke, ktorá nedokáže uspokojiť veľký dopyt o kúpe (stredisko je veľmi obľúbené napr. u investorov z Veľkej Británie), sa jedná o veľmi dobrú investíciu.

Práve teraz máte možnosť využiť časovo obmedzenú príležitosť ku kúpe luxusných apartmánov v tomto lyžiarskom raji. V dvoch fázach tu vyrastá rezidenčný projekt, ktorý ponúkne celkom 24 bytových jednotiek. V prvej, už dokončenej fáze výstavby, je k dispozícii 9 apartmánov. Druhá fáza výstavby začne v priebehu mája s predpokladaným dokončením v decembri 2017. Súčasťou tejto druhej fázy bude 15 apartmánov.

foto-clanek-02-r326_res.jpg

Tie sú určené ku kombinácii vlastného užívania a ďalšieho prenájmu. V praxi to znamená, že v čase, keď nebudete apartmán využívať pre vlastnú potrebu, profesionálna agentúra zaistí jeho ďalší prenájom turistom. Majiteľovi sa vďaka príjmom z prenájmu postupne vrátia vstupné investície. Navyše komerčný prenájom prináša možnosť úspory pri obstaraní nehnuteľnosti, pretože kupujúci je v takomto prípade oslobodený od platby DPH vo výške 20% z kúpnej ceny.

Teraz dokonca developer projektu ponúka garantovaný príjem z prenájmu vo výške 4% z kúpnej ceny nehnuteľnosti na 5 rokov. Táto ponuka platí do 30.6.2017.

foto-clanek-03-r283_res.jpg

Samotný komplex je situovaný v bezprostrednej blízkosti lanovky Festkogelbahn, zjazdoviek (cca 150 m), lyžiarskej školy či obchodov. Na svoje si prídu aj milovníci letných pobytov v horách. Obergurgl leží v nadmorskej výške 1900 m a je obklopený 21 trojtisícovkami - hotové lákadlo pre vysokohorskú turistiku!

Vybrať si môžete z priestranných apartmánov s rozlohou od 45 do 110 m². Z balkóna si budete môcť vychutnávať výhľady na okolité horské štíty. Apartmány sú kompletne zariadené v modernom alpskom štýle s krásnym ručne vyrábaným nábytkom, plne vybavenou kuchyňou so spotrebičmi Miele, plochou televíziou a vysokorýchlostným internetom. Ku každému apartmánu patrí pivnica a parkovacie miesto.

foto-clanek-04-r831_res.jpg

Po dni strávenom na sviežom horskom vzduchu s istotou oceníte aj ďalšie zázemie komplexu vrátane wellnessu so saunou, infračervenou kabínou a parou.

Zaujala vás príležitosť investície do štýlových alpských apartmánov v Obergurgl? Pre viac informácií kontaktujte realitnú spoločnosť Rellox, ktorá sa špecializuje na nehnuteľnosti a realitné investície v zahraničí. Tiež si môžete prezrieť ponuku ďalších nehnuteľností v Rakúsku.

O lokalite Obergurgl

Skiareál Obergurgl - Hochgurgl pozostáva z dvoch prepojených luxusných stredísk na konci Ötztálského údolia. Sölden je vzdialený niečo vyše 10 kilometrov. Lyžiarska sezóna tu trvá od začiatku novembra do konca apríla. Výhodou tunajších zjazdoviek je aj to, že nebývajú "prepchaté" lyžiarmi ako v niektorých iných strediskách. Viac informácií o stredisku Obergurgl.

Text: Peter Forgács

Foto: Rellox

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 107
  2. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 9 925
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 773
  4. Každý piaty zomrie 8 658
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 782
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 723
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 507
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 3 041
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.


INZERCIA 7 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.


INZERCIA 7 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.


INZERCIA 7 h
SkryťZatvoriť reklamu