Buďte pánmi svojho času vďaka novej Kia Rio

Nová Kia Rio štvrtej generácie vám ponúka inovácie ako nikdy predtým a vynovený dizajn.

Bratislava, 5.5.2017 (WBN/PR ) - Nová Kia Rio štvrtej generácie vám ponúka inovácie ako nikdy predtým a vynovený dizajn, ktorý získal niekoľko prestižnych dizajnérskych ocenení.

Kia Rio patrí celosvetovo medzi jeden z najobľúbenejších modelov z dielne Kia a jej štvrtá generácia má rovnako veľké ambície, chce sa stať najpredávanejším modelom v segmente B. Má na to všetky predpoklady, je to precízne vybavený automobil s najnovšími informačnými a bezpečnostnými technológiami. Dlhšia kapota a vertikálnejší C-stĺpik dodávajú novému modelu agresívnejší postoj, zatiaľ čo palubná doska s orientáciou na vodiča zabezpečuje inovatívny a ergonomický dizajn.

Štvrtá generácia modelu Rio sa nedávno stala víťazom prestížneho dizajnérskeho ocenenia Red Dot Awards, ktoré sa udeľované v troch kategóriách: Produktový dizajn, Komunikačný dizajn a Dizajnový koncept, a sú posudzované podľa kritérií ako stupeň inovácie, formálna kvalita, funkčnosť a ekologická kompatibilita. Zároveň dostala nová Kia Rio aj ocenenie iF Design Award 2017 za najlepší produktový dizajn.

Nová Kia Rio vás nepochybne prekvapí. Jej skvelé jazdné vlastnosti vám prinesú úžasný zážitok z maximálne zábavnej a interaktívnej jazdy. Nový ľahký a kompaktný motor T-GDI s výkonom až 120 koní zaručuje vysokú hospodárnosť, nízke emisie a zároveň dokonalé reakcie vozidla a jazdný komfort pri každej rýchlosti.

Interiér tohto nového modelu láka novým dizajnom a zároveň ponúka aj jednu z najpriestranejších kabín vo svojej triede spomedzi všetkých vozidiel s objemom batožinového priestoru až 325 litrov. Kia Rio štvrtej generácie prináša vyhrievané predné sedadlá a v rámci voliteľnej výbavy aj vysokokvalitný audiosystém.

Každý majiteľ modelu Kia Rio môže, samozrejme, využívať výhody jedinečnej sedemročnej záruky na nové vozidlo. Palubný navigačný systém zahŕňa bezplatné 7-ročné aktualizácie máp a aktualizáciu služieb Live Services od spoločnosti TomTom. Auto vyniká najmä svojimi bezpečnostnými funkciami. Systém autonómneho núdzového brzdenia (AEB) v novom modeli Kia Rio využíva radar na prednom nárazníku a kameru na čelnom skle na sledovanie hroziacich rizík, ako sú napríklad chodci alebo iné vozidlá. Ak systém niečo zaznamená, vyšle výstrahu a v prípade potreby automaticky zabrzdí, aby zabránil nehode alebo zmiernil jej následky. Vozidlo má okrem toho napríklad aj šesť airbagov, systém monitorovania tlaku v pneumatikách a zadné parkovacie senzory. Pre náročné situácie na ceste je tu elektronický stabilizačný systém, systém riadenia stability vozidla, ale aj asistent rozjazdu do kopca.

Značka Kia prináša novinky aj v oblasti financovania. Nový produkt Kia Select vám garantuje zostatkovú hodnotu vozidla a zabezpečí mimoriadne nízku mesačnú splátku. Fungovanie produktu je veľmi jednoduché. Na začiatku si nastavíte určené parameter, na základe ktorých vám bude určená mesačná splátka. Po uhradení všetkých mesačných splátok máte niekoľko možností, a to doplatiť cenu vozidla, vrátiť vozidlo leasingovej spoločnosti bez doplatku alebo zaobstarať si nové vozidlo. Okrem toho si zákazník môže zvoliť aj možnosť financovania na štvrtinky bez navýšenia alebo lízing bez navýšenia.

Nová Kia Rio prichádza na trh s najnižšou akciovou cenou 9 990 EUR, dokonale sa hodí do mesta, ale má aj dostatok miesta pre váš každodenný život mimo mesta. Jej cieľom je zvýšiť vaše potešenie na cestách a bude ťažké nepodľahnúť jej pôvabu, za ktorým sa každý otočí.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

1. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu
  2. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  3. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  6. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  7. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  8. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  1. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  2. E-recept, evolúcia v zdravotnej starostlivosti
  3. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  4. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  5. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  6. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  8. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  1. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 18 569
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 550
  3. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 11 042
  4. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 10 921
  5. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 799
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 10 584
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 8 083
  8. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe 5 176
SkryťVypnúť reklamu

Vydajte do oblasti s rozprávkovým nádychom, kde sú príbehy vyryté do kameňa.

INZERCIA 14 h

Elektronický predpis liekov predstavuje významný krok v oblasti digitalizácie zdravotníctva.

INZERCIA 14 h

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.

INZERCIA 28. mar
SkryťZatvoriť reklamu