SME

Mimoriadna kvalita unikátnych Kia SUV modelov

Jedinečná Kia Sportage a luxusná Kia Sorento vám prinesú viac ako očakávate.

Jedinečná Kia Sportage a luxusná Kia Sorento vám prinesú viac ako očakávate. Vždy, keď si sadnete za volant Kia Sportage alebo Kia Sorento, zapôsobia na vás. Prichádzajú aj s jedinečnou zľavou a so špeciálnym autosalónovým bonusom.

 kia

Najpredávanejšie kompaktné SUV značky Kia v Európe, Kia Sportage, sa môže pochváliť modernizovaným dizajnom interiéru a exteriéru, ako aj s množstvom pokročilých nových technológií. Model Kia Sportage je inovatívny a sofistikovaný z každej strany, od výrazného dizajnu a kvalitnej kabíny s väčším pohodlím a vyššou bežpečnosťou, možnosťami pripojenia až po rad nových prepracovaných motorov a prevodoviek s menšou spotrebou a vyšším výkonom.

V charakteristickom dizajne exteriéru sa vyníma dominantný bočný profil, výrazný vzhľad a smelý dizajn prednej a zadnej časti. Tvarovaná predná kapota s charakteristickou mriežkou Kia dodáva modelu Sportage nepochybne športový vzhľad.

Systém inteligentného parkovacieho asistenta pomôže nielen pri parkovaní na pozdĺžne a kolmé parkovacie miesta – ale vďaka praktickej funkcii manévrovania aj pri vychádzaní z pozdĺžnych parkovacích miest.

Vďaka funkcii systému monitorovania mŕtveho uhla vás na ceste nič neprekvapí. Systém monitorovania mŕtveho uhla využíva radary, ktoré sledujú oblasť mŕtveho uhla a blikaním kontrolky v spätnom zrkadle upozorňujú na blížiace sa vozidlá.

Aktuálne môže byť Kia Sportage, legenda medzi SUV, vaša s autosalónovým bonusom až vo výške 3 400€, ktorý platí do konca mája.

Množstvo športových vylepšení novej Kia Sorento opäť posúva latku v segmente SUV na vyššiu úroveň. Evolučné vylepšenie dizajnu ešte viac zdvôrazňuje eleganciu modelu Kia Sorento a dodáva mu odvážnejšie vystupovanie na cestách. Duálny panel panoramatického strešného okna, ktoré sa rozprestiera od predných až po zadné sedadlá, otvára novú dimenziu priestoru a poskytuje priame slnečné svetlo. Nová Kia Sorento ponúka dostatok inovácii a množstvo inteligentných funkcií, ktorých cieľom je zlepšiť zážitok z jazdy ako pre vodiča, tak aj pre cestujúcich. Senzory radaru sledujú mŕtvy uhol, kam vodič v spätných zrkadlách nedovidí. Systém následne upozorní, ak sa v mŕtvom uhle nachádza ďalšie vozidlo. Tento systém minimalizuje riziko kolízie.

Teraz máte jedinečnú možnosť získať vlajkovú loď, Kia Sorento so zľavou až 3 000€.

Značka Kia prináša novinky aj v oblasti financovania. Nový produkt Kia Select sa prispôsobí vašej aktuálnej životnej situácii a garantuje vám zostatkovú hodnotu vozidla. Ďalšou výhodou je, že produkt vie zabezpečiť mimoriadne nízku mesačnú splátku. Fungovanie produktu je veľmi jednoduché. Na začiatku si nastavíte určené parameter, na základe ktorých vám bude určená mesačná splátka. Po uplynutí troch rokov máte niekoľko možností, a to doplatiť cenu vozidla a ponechať si súčastné vozidlo, vrátiť vozidlo leasingovej spoločnosti bez doplatku alebo zaobstarať si nové vozidlo. Okrem toho si zákazník môže na unikátne SUV značky Kia zvoliť aj možnosť financovania na štvrtinky bez navýšenia alebo lízing bez navýšenia.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 096
  2. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 10 674
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 773
  4. Každý piaty zomrie 8 569
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 775
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 720
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 506
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 3 093
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.


INZERCIA 3 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.


INZERCIA 3 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.


INZERCIA 3 h
SkryťZatvoriť reklamu