SME

Cambridge Business School, škola novej doby

Kvalitné manažérske vzdelanie a skvelý individuálny prístup - hľadáte niečo také? Cambridge Business School práve toto ponúka.

Kvalitné manažérske vzdelanie a skvelý individuálny prístup - hľadáte niečo také? Cambridge Business School práve toto ponúka. Ak sa potrebujete vypracovať na vrchol manažérskej komunity, ste na správnom mieste.

 

Na Cambridge Business School si môžete vybrať z manažérskych programov MBA, BBA a LLM. V každom z nich prebieha štúdium pod vedením a drobnohľadom špičkových lektorov, ktorí výučbu zameriavajú predovšetkým na prax. Za dve najväčšie výhody tejto školy sa považujú individuálny prístup a časová flexibilita, ktorú študenti využívajú najčastejšie na zosúladenie štúdia so svojou podnikateľskou alebo manažérsku kariérou.

Cambridge Business School, alebo ako sa stať behom roku TOP manažérom

 

Vyberiete si jeden z niekoľkých programov štúdia, ako napríklad Management a leadership, Sales management, Executive LLM alebo Management obchodu, úplne zadarmo si podáte prihlášku a ak spĺňate podmienky prijatia, čakajú vás dva semestre štúdia.

Na Cambridge Business School nie je nutné robiť prijímacie skúšky. Pre vstup do programu BBA, ktorý sa zaoberá základmi manažmentu, stačí ukončené stredoškolské vzdelanie s maturitou. Pre MBA a LLM je potrebné úspešne ukončené vysokoškolské vzdelanie, alebo doloženie praxe na manažérskej či riadiacej pozícii.

Staňte sa skutočným znalcom manažmentu či práva

MBA, celým názvom Master of Business Administration, je profesijne vzdelávací program, ktorý sa zameriava na získavanie a prehĺbenie vedomostí v oblasti manažmentu. Uchádzač si na Cambridge Business School môže vybrať z 11 špecializovaných programov a zamerať sa tak na to, čo ho naozaj zaujíma a čo potrebuje pre svoju prax najviac. Medzi odbormi sú obľúbené napríklad:

●     Management a leadership, ktorý študentom poskytuje prakticky využiteľné informácie zo všetkých dôležitých oblastí moderného manažmentu. Tento program je svojim zložením ideálny pre podnikateľov a členov stredného a vyššieho manažmentu.

●     Odbor Private Law, ktorý sa zaoberá hlavne obchodným právom a je veľmi prínosný pre podnikanie.

●     Finančný manažment a účtovníctvo. Tento program škola odporúča predovšetkým pre záujemcov, ktorí pracujú v ekonomickom sektore.

●     Marketing a Public Relations je ďalším z jedenástich programov MBA. Študenti získajú cenné skúsenosti z oblasti reklamy a budú schopní vypracovať marketingovú stratégiu, alebo ponúkať služby z oblasti krízovej komunikácie.

Program Master of Laws, v skratke aj LLM, je zameraný na prehĺbenie vedomostí z oblasti súkromného práva s dôrazom na právo obchodné v kontexte Európskej únie.

 

Jednoduchosť a časová flexibilita

Ak sa rozhodnete pre štúdium na Cambridge Business School, stačí vyplniť jednoduchú online prihlášku a doložiť potrebné materiály. Študovať v manažérskych programoch môžu ako Česi, tak aj Slováci, a to v Prahe. Vďaka e-learningu a prezenčným seminárom, ktoré prebiehajú vždy v sobotu a iba 4x za oba semestre, je štúdium MBA veľmi flexibilné a nemusíte kvôli nemu prerušovať alebo obmedzovať svoje súčasné zamestnanie.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 117
  2. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 9 473
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 773
  4. Každý piaty zomrie 8 690
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 784
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 726
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 507
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 3 005
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.


INZERCIA 7 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.


INZERCIA 7 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.


INZERCIA 7 h
SkryťZatvoriť reklamu