SME

Zažite zmenu s najpredávanejším SUV Hyundai Tucson

Auto, v ktorom sa spája výborný dizajn s kvalitou a výkonom už môžete mať hneď.

Jeho popularita a počet spokojných nových majiteľov neustále stúpa. Teraz už na svojho nového miláčika, v ktorom sa spája výborný dizajn s kvalitou a komfort s výkonom, nemusíte čakať a môžete ho mať hneď.

tucson

Parametre hodné lídra

Slováci si na ňom cenia nielen výborný dizajn, ale aj kvalitu, komfort a výkon. Všetky tieto parametre spĺňajú najprísnejšie kritériá a sú hodné lídra v segmente SUV. Záujmom oň prekonal všetky očakávania a podľa odborníkov je v blízkej budúcnosti jeho pozícia najobľúbenejšieho SUV neotrasiteľná. Pre občanov Slovenska má však toto víťazstvo aj jednu chutnú čerešničku navyše. Ako hrdých patriotov nás môže tešiť aj skutočnosť, že Hyundai Tucson má „srdce“ zo Slovenska. Jeho motor sa vyrába u nás (okrem motorov 2.0 CRDi), čo je ďalším dôkazom toho, že slovenská zručnosť a kvalita dokážu obstáť aj v najsilnejšej konkurencii. 

tucson

Najviac zaujal dizajn

Dizajn je prvá vec, ktorú si všimne väčšina zákazníkov, a v prípade Hyundai Tucson to platí dvojnásobne. Výrazný vzhľad dosiahli jeho tvorcovia modelovaným povrchom, expresívnymi proporciami, ostrými líniami a šesťuholníkovou maskou chladiča. Charakterová línia v profile písmena „Z“ nad výrezmi zadných blatníkov zvýrazňuje energický postoj vozidla na ceste. Zadná časť karosérie má čisté línie, ktoré zvýraznia úzke zadné svetlá a dodajú modelu imidž dravosti. Vycibrený interiér kombinuje eleganciu s ergonómiou a poskytuje skutočne zmyselný zážitok. Ďalšia výrazná novinka spočíva v tom, že súčasne sa okrem zvárania najnovšie využívajú aj adhezívne tmely. Tento postup zabezpečuje vozidlu dve neoceniteľné výhody. Zvyšuje torznú tuhosť a tým aj bezpečnosť a zároveň znižuje jeho celkovú hmotnosť.

tucson

Prvotriedny komfort

Komfort vodiča a jeho spolujazdcov je v Hyundai Tucson na prvom mieste. K jednotlivým prvkom patria inteligentné, elektricky ovládané dvere batožinového priestoru (otvoria sa po priblížení osoby s inteligentným kľúčom vo vrecku), odomykanie a štartovanie bez kľúča, elektronická parkovacia brzda alebo inteligentný parkovací systém umožňujúci zaparkovať paralelne aj kolmo.

Vizuálne hlavnou časťou stredovej konzoly je veľký dotykový monitor navigačného systému novej generácie, trojnásobne rýchlejší ako predchádzajúce systémy. Súčasťou kompletu je sedem rokov bezplatné poskytovanie služieb LIVE Services a bezplatná aktualizácia máp počas celej záručnej lehoty na vozidlo. Nový audiosystém s CD prehrávačom obsahuje USB vstupy a AUX pripojenie mobilných prehrávačov a systém autonómneho núdzového brzdenia s tromi operačnými režimami: chodci, mesto a medzimestská premávka. Tento systém automaticky začne brzdiť, keď zaznamená riziko kolízie s iným idúcim vozidlom.

Mimoriadne vyvážený pocit z priľnavosti na ceste vám sprostredkuje nový podvozok pre stabilnú jazdu. Systém LKAS na udržanie vozidla v jazdnom pruhu je ďalším dôležitým prvkom aktívnej bezpečnosti.

Hyundai navyše ponúka päťročnú záruku, a to bez akéhokoľvek obmedzenia počtu najazdených kilometrov.

Načítavam video...

Víťazná ponuka

Tucson má okrem iného aj jednu z najširších ponúk motorov vo svojej triede. Dva benzínové motory s priamym vstrekovaním paliva a štyri turbodiesely. Pre automobilových nadšencov je zaujímavý motor 1.6 T-GDI, ktorý sa montuje tiež so 7-stupňovou automatickou prevodovkou DCT s dvomi spojkami umožňujúcou automatický režim aj manuálne radenie. Pozornosť odbornej verejnosti vyvolal aj úsporný, ale pritom výkonný turbodiesel 1,7 CRDi so 7-stupňovou automatickou prevodovkou s dvomi spojkami (7DCT), ktorý s pohonom predných kolies predstavuje naozaj ideálnu kombináciu. Ceny, samozrejme, variujú v závislosti od motora a od výbavy, ale vo všetkých prípadoch sú nastavené vysoko konkurenčne. Nový Hyundai Tucson môžete mať už od 18 990 €, za príplatok 1 000 € vo vynikajúcej výbave Family, Style od 22 490 € a v najvyššej výbave Premium od 27 790. Ak uvažujete o tom, že auto o tri roky vymeníte za nové, môžete využiť jedinečné financovanie prostredníctvom ReFresh paušálu. Princíp spočíva v tom, že si vyberiete nízky mesačný paušál už od 227 € a po uplynutí lehoty splácania využijete jednu z 3 možností: po 3 rokoch si auto pohodlne vymeníte za nové, auto si odkúpite za zostatkovú hodnotu, alebo ho ďalej splácate, alebo vozidlo bez poplatkov vrátite. Želáme vám veľa šťastných kilometrov s novým Hyundai Tucson.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 096
  2. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 10 674
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 773
  4. Každý piaty zomrie 8 569
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 775
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 720
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 506
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 3 093
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.


INZERCIA 3 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.


INZERCIA 3 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.


INZERCIA 3 h
SkryťZatvoriť reklamu