Centrála pre zverejňovanie PR článkov na weboch Sme.sk.
Sme.sk | Tlačové správy | Ostatné | Medzinárodný strojársky veľtrh vo veľkom štýle

Inzercia / Tlačová správa / Ostatné
Medzinárodný strojársky veľtrh vo veľkom štýle

Nitra, 17.5.2017 - Súbežne s Medzinárodným strojárskym veľtrhom bude tento rok prebiehať aj veľtrh ELO SYS a obe podujatia sa uskutočnia od 23. do 26. mája na výstavisku Agrokomplex v Nitre.

Medzinárodný strojársky veľtrh sa bude v Nitre konať už po 24. krát a opäť bude pre návštevníkov pripravené obrovské množstvo expozícií s najnovšími strojmi či technológiami zo sveta strojárstva a elektrotechniky. Široké portfólio odbornosti tento rok zabezpečia aj sprievodné výstavy Eurowelding, Cast – Ex, Ema a Techfórum, ku ktorým sa pridá aj 23. ročník medzinárodného veľtrhu elektrotechniky, energetiky, elektroniky, osvetlenia a telekomunikácií ELO SYS.

Odborný sprievodný program na vysokej úrovni zabezpečí najvyšší počet odborných konferencií za posledné roky. Uskutočnia sa Slovenská kooperačná burza 2017, konferencia Electron Nitra 2017, konferencia Kvalita – Technológie – Diagnostika, ďalej tiež fórum: Výroba novej generácie a v neposlednom rade aj odborný seminár na prezentáciu hydraulických olejov Shell Tellus.

Počas veľtrhu budú na výstavisku udelené i viaceré ocenenia. Významnou súťažou je „Inovatívny čin roka 2016“, ktorú vyhlásilo Ministerstvo hospodárstva SR s cieľom povzbudiť podnikateľské subjekty i fyzické osoby k inovatívnym aktivitám. Pripravená je tiež súťaž o Cenu veľtrhu, v rámci ktorej bude ocenených 7 exponátov a jedna expozícia. V súťaži o Najlepší strojársky výrobok roka 2016, ktorú vyhlasuje Zväz strojárskeho priemyslu SR, budú ocenené výrobky.

Dlhoročná existencia medzinárodného strojárskeho veľtrhu, vysoko odborné sprievodné podujatia, novinky z oblasti strojov, zvárania, hutníctva, výroby plastov, automatizácie i stavebnej a manipulačnej mechanizácie, či celý rad benefitov pre odborných návštevníkov sú nepochybne dobrým signálom kvality tohto významného podujatia. Jeho spojenie s veľtrhom ELO SYS posunulo celkovú odbornú úroveň ešte o krok vyššie. Preto si prehliadku dvoch najvýznamnejších strojársko-technických veľtrhov na výstavisku Agrokomplex v Nitre určite nenechajte ujsť.

Link video youtube: https://www.youtube.com/watch?v=WUAYp0OOf20

Mário Dinga

riaditeľ

agrokomplex NÁRODNÉ VÝSTAVISKO, štátny podnik

17. 5. 2017
SITA tlačová agentúra

Tento text je platenou formou reklamy.

Informujte o svojej firme viac ako 2 milióny čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

Foto: foto : výstavisko Agrokomplex v Nitre
najčítanejšie