SME

Yeme chce byť výnimočný obchod aj vďaka výnimočným zamestnancom

Výnimočný obchod robia výnimoční ľudia. V obchode Yeme sa preto starajú o spokojnosť a profesný rast svojich zamestnancov.

V našom logu, ktoré je našim symbolom, našim vývesným štítom, sú zobrazené usmievavé ústa. Ústa preto, lebo nimi jeme, ochutnávame i vychutnávame jedlo. Úsmev zase preto, že v mimike človeka vyjadruje radosť a spokojnosť. A my chceme, aby tento výraz mali na tvári nielen naši zákazníci, dodávatelia ale aj zamestnanci.

Prax v podnikaní potvrdzuje, že značka je to, čo je v hlavách spotrebiteľa. My v Yeme chceme, aby sme v pamäti našich zákazníkov vytvárali viacero pozitívnych obrazov. Jeden z nich je obrazom kvalitného a širokého výberu plnochutných potravín. Ďalším je obraz ochoty, porozumenia a ústretového prístupu našich zamestnancov k zákazníkovi.  Yeme chce byť výnimočné pre zákazníkov, dodávateľov, pre spoločnosť, pre prírodu a v neposlednom rade aj pre zamestnancov. Yeme preto vytvára vzťah zamestnancov so spoločnosťou tak, aby sa s ňou a jej hodnotami stotožnili a tento vzťah premietli do každodenného pracovného života. Yeme predstavuje unikátnu hodnotu, ktorú ponúka na trhu práce svojim, ale aj potenciálnym zamestnancom. Štandardom sú najvyššie platy v segmente, 20% zľava na nákupy v Yeme, firemná uniforma s kompletným servisom údržby, príjemná pracovná atmosféra a moderné dizajnové prostredie.

Od začiatku príprav konceptu Yeme sme preto kládli veľký dôraz na personálnu oblasť. Manažment Yeme spája úprimná snaha robiť veci správne, pravdivo a k tomu potrebujeme loajálnych ľudí s rovnakým pracovným apetítom. Chceli sme a chceme, aby v našich predajniach bol vždy dostatok spokojných a pokiaľ to je možné aj usmievavých zamestnancov, ktorí dokážu zákazníkovi ochotne poradiť a vysvetliť, čo je kde uložené, kde nájdu produkt a samozrejme aj základné informácie o ňom. Chceme, aby naši ľudia mali dôvod byť hrdí na svoju prácu, zamestnávateľa a značku, pre ktorú pracujú. Jedine tak môžu byť usmievaví, ochotní a nápomocní zákazníkovi.
yeme2-r775_res.jpg

Preto u nás v Yeme máme vypracovanú sériu krokov zameraných na budovanie imidžu firmy ako atraktívneho zamestnávateľa, ktorý sa zaujíma o spokojnosť, vzdelávanie a rast svojich zamestnancov. Taktiež vytvárame príležitosti pre budovanie kariéry. Byť dobrým obchodníkom je ťažké. Nevnímať zákazníka ako príťaž, ovládať svoje emócie a mať trpezlivosť zrozumiteľne a odborne podávať informácie zákazníkovi, to chce isté talenty a zručnosti. Yeme je typickou učiacou sa organizáciou, kde sa skúsený manažment delí o svoje zručnosti so svojimi zamestnancami.

Potreba neustáleho zdokonaľovania sa na ceste za víziou výnimočného obchodu je základom tvorivej atmosféry v Yeme. Hľadať stále lepšie a nové riešenia pre zákazníka, znamená hľadať a budovať aj kvalitný team obchodníkov. Radi vo svojich radoch preto privítame obchodné talenty, ktoré sme pripravení zaťažiť zodpovednosťou za rozvoj vlastnej kariéry.

Viac informácií nájdete na www.yeme.sk.

 

    

 

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 124
  2. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 9 264
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 773
  4. Každý piaty zomrie 8 720
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 784
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 726
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 507
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 2 986
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.


INZERCIA 8 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.


INZERCIA 8 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.


INZERCIA 8 h
SkryťZatvoriť reklamu