Centrála pre zverejňovanie PR článkov na weboch Sme.sk.
Sme.sk | Tlačové správy | Financie | Slovenská sporiteľňa predáva dlhopisy HB Reavis s výnosom 3,35 %

Inzercia / Tlačová správa / Financie
Slovenská sporiteľňa predáva dlhopisy HB Reavis s výnosom 3,35 %

Slovenská sporiteľňa spustila predaj novej emisie dlhopisov spoločnosti HB Reavis s menovitou hodnotou 1 000 EUR a dobou splatnosti 5 rokov. Ponúkajú atraktívny výnos 3,35 % ročne a sú dostupné aj pre verejnosť. V predaji budú najneskôr do 13. júna 2017.

Minimálna investícia je 10 kusov dlhopisov, t.j. 10 000 EUR. Výnos bude investorovi vyplácaný každoročne vždy k 15. júnu až do termínu splatnosti v roku 2022.

Emitentom dlhopisov HBR 2022 II je spoločnosť HB REAVIS Finance SK III, ktorá je dcérskou spoločnosťou skupiny HB Reavis, jedného z najvýznamnejších developerov kancelárskych priestorov v Európe. Cenné papiere sú zabezpečené ručiteľským vyhlásením holdingovej spoločnosti HB Reavis Holding, ktorá je najvyššou ovládajúcou entitou skupiny HB Reavis.

V rámci emisie bude vydaných celkovo 20 000 kusov dlhopisov s menovitou hodnotou 1 000 EUR. Emisný kurz bol stanovený na 100,00 % menovitej hodnoty. Ponuka je určená fyzickým osobám, právnickým osobám a kvalifikovaným investorom.

Dlhopis si záujemcovia môžu zakúpiť vo vybraných pobočkách Slovenskej sporiteľne. S nákupom dlhopisov nie sú spojené žiadne poplatky, podmienkou je len mať zriadený majetkový účet v Slovenskej sporiteľni. Za správu Dlhopisov budú Investorom účtované poplatky v zmysle sadzobníka poplatkov Slovenskej sporiteľne. Dlhopisy budú obchodované na Burze cenných papierov v Bratislave.

Základný prospekt a Dodatok č. 1 k Základnému prospektu boli schválené Národnou bankou Slovenska. Viac informácií o verejnej ponuke dlhopisov nájdu potenciálni investori v Základnom prospekte a v príslušných Konečných podmienkach na www.hbreavis.com/sk/hbreavisfinanceskIII

18. 5. 2017
Slovenská sporiteľňa

Tento text je platenou formou reklamy.

Informujte o svojej firme viac ako 2 milióny čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

najčítanejšie
  • 3dni