Výnimočný obchod robia výnimoční zamestnanci

My v Yeme vo svojich radoch vždy radi privítame talenty, ktoré sme pripravení zaťažiť zodpovednosťou za rozvoj vlastnej kariéry.

Napríklad náš kolega Adrian (27), absolvent Slovenskej Poľnohospodárskej Univerzity, odbor obchod a marketing. Už počas školy pracoval ako office manager v jednej kórejskej firme, ale k nám nastúpil ako predavač do oddelenia zelenina a ovocie. Rozhodol sa až po treťom pohovore u nás. Pečenie chleba a ani oddelenie mliečnych produktov ho neoslovilo, ale našiel sa v oddelení zelenina a ovocie. Tu sa veľmi rýchlo ukázalo, čo sa stane, ak ľuďom necháte priestor na realizáciu vlastných predstáv a názorov. Aďov cit pre umiestňovanie produktov priniesol zopár zlepšovákov. Veľkou výzvou pre oddelenie bolo logistické zvládnutie dokladania tovaru počas náporu zákazníkov v piatočné popoludnie a celej soboty. To sa Adrianovi aj vďaka usilovnej práci jeho kolegov  podarilo zvládnuť. Hľadanie ideálneho dodávateľa, zavedenie nočnej smeny, neustále hľadanie logicky správneho radenia jednotlivých druhov ovocia a zeleniny, bolo motivované snahou mať pekné a funkčné oddelenie.

Po roku pôsobenia na oddelení zeleniny a ovocia prišla nová výzva a Aďo ju prijal. Prešiel do oddelenia ambientu, kde zodpovedá za vlastný úsek ovocných štiav, minerálnych vôd a slaných pochutín. K tomu sme mu pribalili aj mladšieho kolegu a jeho starosť je uviesť ho do tajov nášho obchodu. A čo na to Adrian? „Vážim si, že mám priestor realizovať svoju víziu a vlastný koncept úseku, ktorý mám na starosti. Snažím sa čo najviac rozprávať so zákazníkmi a aj vďaka nim tu vidím priestor pre viacerých malých dodávateľov jedinečných produktov.“ Adrianov koníček v súčasnosti je výskum v oblasti čipsov.
yeme1-r649_res.jpg

Naša značka chce byť výnimočná pre zákazníkov, dodávateľov, pre spoločnosť, pre prírodu a v neposlednom rade aj pre zamestnancov. Preto vytvárame vzťah zamestnancov so spoločnosťou tak, aby sa s ňou a jej hodnotami stotožnili a tento vzťah premietli do každodenného pracovného života. Yeme predstavuje unikátnu hodnotu, ktorú ponúka na trhu práce svojim, ale aj potenciálnym zamestnancom. Štandardom sú najvyššie platy v segmente, 20% zľava na nákupy v Yeme, firemná uniforma s kompletným servisom údržby, príjemná pracovná atmosféra a moderné dizajnové prostredie.

Od začiatku príprav obchodu sme kládli veľký dôraz na personálnu oblasť. Manažment Yeme spája úprimná snaha robiť veci správne, pravdivo a k tomu potrebujeme loajálnych ľudí s rovnakým pracovným apetítom. Chceme, aby v našich predajniach bol vždy dostatok spokojných a pokiaľ je to možné aj usmievavých zamestnancov, ktorí dokážu zákazníkovi ochotne poradiť a vysvetliť, čo je kde uložené, kde nájdu produkt a samozrejme aj základné informácie o ňom. Chceme, aby naši ľudia mali dôvod byť hrdí na svoju prácu, zamestnávateľa a značku, pre ktorú pracujú. Jedine tak môžu byť usmievaví a ochotní pomôcť zákazníkovi.

Skúste si u nás zažiť podobne úspešný príbeh ako náš Adrián.

Viac info na: www.yeme.sk.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 096
  2. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 10 704
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 773
  4. Každý piaty zomrie 8 560
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 775
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 720
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 506
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 3 097
SkryťVypnúť reklamu

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.

INZERCIA 2 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.

INZERCIA 2 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.

SkryťZatvoriť reklamu