Centrála pre zverejňovanie PR článkov na weboch Sme.sk.
Sme.sk | Tlačové správy | Regionálne správy | Majáles LINE2 potešil zamestnancov i deti v detskom domove

Inzercia / Tlačová správa / Regionálne správy
Majáles LINE2 potešil zamestnancov i deti v detskom domove

Firemný majáles s charitatívnym cieľom sa spoločnosti LINE2 Slovakia, s. r. o., vydaril na jednotku. Spokojní zamestnanci a ich rodinní príslušníci, vydarený program a pomoc Detskému domovu na Požiarnickej ulici v Prešove sú jasným dôkazom, ako sa dá ľudsky empatickým prístupom potešiť naraz mnoho ľudí.

185953248102684724582846143532663136265086o-r735_res.jpg

„Sme obchodná spoločnosť, ktorá sa zaoberá autorizovaným predajom služieb našich partnerov, prostredníctvom obchodných zástupcov a službami call centra. V lete oslávime druhé narodeniny otvorenia našej najväčšej pobočky práve v Prešove a sme hrdí na to, že dosahujeme v rámci Slovenska výborné výsledky. Tvorí nás kolektív približne 50 zamestnancov,“ predstavila LINE2 Slovakia, s. r. o., supervízorka call centra Bc. Ľudmila Pavlíková.

dsc7810-copy-r561_res.jpg

Filozofiou spoločnosti je dosahovať čo najlepšie výsledky motiváciou a relaxačnými aktivitami, aby zamestnanci netrpeli stresom, ale v dobrej pohode zvládli plniť náročné úlohy. Tvrdí, že keď sa vypäté pracovné chvíle trochu odľahčia, zamestnanci sú schopní po krátkom relaxe pracovať oveľa efektívnejšie. „Práca v call centre je náročná a adrenalínová, ale veľmi zaujímavá,“ dodáva.

dsc7045-copy-r558_res.jpg

„Výsledky ukazujú, že je to správna cesta. Nie je nám ľahostajné, ako sa cítia naši zamestnanci, chceme, aby si vytvorili pocit spolupatričnosti k firme, pre ktorú pracujú. Majáles u Čierneho orla bol ideálnou príležitosťou, ako sa spolu zabaviť, pozvať aj rodinných príslušníkov, zatancovať si, porozprávať, zamaškrtiť si a pripiť si na zdravie a úspech. Veľmi sa vydaril aj program, v ktorom vystúpili aj deti našich zamestnancov, ale aj tanečnice z Fabio Production. O hudbu sa postarali dvaja známi dídžeji Štefan Marcin a Radovan Kovalčík,“ teší sa supervízorka Ľudmila Pavlíková.

dsc7362-copy-r741_res.jpg

Z premiérového majálesu by v LINE2 Slovakia, s. r. o., radi urobili tradíciu. „Teší nás, že sme v tombole, v ktorej bolo viac ako 20 cien, vyzbierali aj finančné prostriedky na podporu Detského domova na Požiarnickej ulici v Prešove, kde sa starajú aj o zdravotne postihnuté deti. Potešíme ich aj sladkými prekvapeniami na MDD,“ hovorí Bc. Pavlíková.

18558919810268725791592228765919936522353o-r614_res.jpg

dsc7501-copy-r883_res.jpg

31. 5. 2017
Petit Press, a.s. divízia východ

Tento text je platenou formou reklamy.

Informujte o svojej firme viac ako 2 milióny čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

najčítanejšie
  • 3dni