SME

Posledná šanca na Nobelovu cenu

Posledná šanca na zaobstaranie si moderného bývania v projekte Nobelova v bratislavskom Novom Meste.

Projekt slovenského developera SITNO Holding Real Estate Nobelova  patrí k najlepšie sa predávajúcim novostavbám v Bratislave. Prvé dve etapy sú kompletne vypredané a v tej tretej, poslednej, zostalo voľných už len trinásť zo 120 bytov. Záujemcovia tak majú poslednú šancu na zaobstaranie si moderného bývania umiestneného v rýchlo sa rozvíjajúcej časti bratislavského Nového Mesta.

výstavba projektu nobelova

Nobelova si získala obľubu vďaka priaznivo nastaveným cenám, výbornej občianskej vybavenosti, množstvu zelene, či širokej ponuke voľnočasových aktivít v okolí. Zásluhou umiestnenia v akomsi „závetrí“ medzi dvoma dopravnými tepnami (Račianskou a Vajnorskou ulicou) lokalita spája zdanlivo nespojiteľné – výbornú dostupnosť do centra a pokoj okrajovej časti mesta.

Výstavba pokračuje spoľahlivo ďalej

Prvá etapa projektu bola začiatkom tohto roka odovzdaná novým majiteľom a svojich obyvateľov tak už má tretina z celkového počtu 351 bytov, ktoré projekt celkovo prinesie.  Druhá tretina sa bude môcť sťahovať začiatkom budúceho roka, kedy by mal byť skolaudovaný a odovzdaný ďalší bytový dom. Jeho hrubú stavbu už developer ukončil a práce sa tak presunuli do interiéru. Súčasne začala vyrastať tretia, posledná časť projektu. Aktuálne už dosahuje polovicu zo svojej plánovanej výšky a jej dokončenie je plánované na koniec roka 2018.

výstavba projektu nobelova

Voľné byty pre každého

V zozname posledných voľných bytov sa ešte nachádzajú jednotky všetkých veľkostných kategórií. Vyberú si tak jednotlivci či mladé páry hľadajúce jedno- alebo dvojizbový byt ako aj rodiny s deťmi, ktoré izieb potrebujú viac. Rodičia určite ocenia orientáciu okien štvorizbových bytov smerom na detské ihrisko, vďaka čomu budú mať neustále prehľad o aktivitách svojich detí. Byty sú zariadené v štandarde a sú vybavené napríklad oknami s vetracími štrbinami či podlahovým kúrením v kúpeľni. Ku každému bytu je možné si zakúpiť murovanú pivnicu a k dispozícii sú aj parkovacie státia v suteréne alebo aj v exteriéri za mimoriadne priaznivé ceny od šesť tisíc päťsto po niečo viac ako desať tisíc eur.

vzorový byt nobelova

Súčasťou projektu sú aj obchodné priestory, ktoré sú už z väčšej časti obsadené. Na prízemí obyvatelia nájdu napríklad potraviny, fitnes centrum či cukráreň. Niekoľko priestorov je však ešte stále dostupných aj pre potenciálnych záujemcov o podnikanie. 

Priaznivé hodnotenie

Nobelova si odniesla aj pozitívne hodnotenie expertov z „Rande s realitou“ časopisu Trend, ktorí o projekte uviedli, že „kvalitné materiály priniesli príjemný štandard bývania“. Recenzenti vyzdvihli kvalitu prác, architektonické riešenie, dobrý výber bytov a aj ich rozumné dispozície.

vzorový byt nobelova

Jednoduché financovanie

Developer nastavil jednoduchý a z pohľadu kupujúceho aj výhodný model financovania. V prvej fáze stačí uhradiť len 15 % z kúpnej ceny a celý zvyšok sa dopláca až po kolaudácii objektu. Zo skúseností developera vyplýva, že prvú splátku väčšina záujemcov uhrádza z vlastných úspor a prípadnú hypotéku si berú až po dostavaní nehnuteľnosti. Počas výstavby ich tak nezaťažujú žiadne splátky. Navyše projekt má nestavenú spoluprácu s viacerými veľkými bankami, vďaka ktorej môžu kupujúci získať výhodnejšie podmienky úveru.

Vzorové byty k dispozícii

Veľkou výhodou oproti iným novostavbám vo výstavbe je fakt, že prvá etapa projektu je už hotová a záujemca tak môže na vlastné oči vidieť, ako bude vyzerať jeho bytový dom, skontrolovať si kvalitu prác a aj použité materiály. Pre tieto účely sprístupnil developer aj tri vzorové byty. Pokiaľ by ste mali záujem o ich návštevu, stačí si zarezervovať termín obhliadky v realitnej spoločnosti HERRYS, ktorá je exkluzívnym predajcom projektu. A pred samotnou návštevou sa môžete navnadiť aj vďaka krátkemu videu.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 099
  2. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 10 518
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 773
  4. Každý piaty zomrie 8 591
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 777
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 720
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 506
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 3 083
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.


INZERCIA 5 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.


INZERCIA 5 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.


INZERCIA 5 h
SkryťZatvoriť reklamu