SME

Posledná šanca na Nobelovu cenu

Posledná šanca na zaobstaranie si moderného bývania v projekte Nobelova v bratislavskom Novom Meste.

Projekt slovenského developera SITNO Holding Real Estate Nobelova  patrí k najlepšie sa predávajúcim novostavbám v Bratislave. Prvé dve etapy sú kompletne vypredané a v tej tretej, poslednej, zostalo voľných už len trinásť zo 120 bytov. Záujemcovia tak majú poslednú šancu na zaobstaranie si moderného bývania umiestneného v rýchlo sa rozvíjajúcej časti bratislavského Nového Mesta.

výstavba projektu nobelova

Nobelova si získala obľubu vďaka priaznivo nastaveným cenám, výbornej občianskej vybavenosti, množstvu zelene, či širokej ponuke voľnočasových aktivít v okolí. Zásluhou umiestnenia v akomsi „závetrí“ medzi dvoma dopravnými tepnami (Račianskou a Vajnorskou ulicou) lokalita spája zdanlivo nespojiteľné – výbornú dostupnosť do centra a pokoj okrajovej časti mesta.

Výstavba pokračuje spoľahlivo ďalej

Prvá etapa projektu bola začiatkom tohto roka odovzdaná novým majiteľom a svojich obyvateľov tak už má tretina z celkového počtu 351 bytov, ktoré projekt celkovo prinesie.  Druhá tretina sa bude môcť sťahovať začiatkom budúceho roka, kedy by mal byť skolaudovaný a odovzdaný ďalší bytový dom. Jeho hrubú stavbu už developer ukončil a práce sa tak presunuli do interiéru. Súčasne začala vyrastať tretia, posledná časť projektu. Aktuálne už dosahuje polovicu zo svojej plánovanej výšky a jej dokončenie je plánované na koniec roka 2018.

výstavba projektu nobelova

Voľné byty pre každého

V zozname posledných voľných bytov sa ešte nachádzajú jednotky všetkých veľkostných kategórií. Vyberú si tak jednotlivci či mladé páry hľadajúce jedno- alebo dvojizbový byt ako aj rodiny s deťmi, ktoré izieb potrebujú viac. Rodičia určite ocenia orientáciu okien štvorizbových bytov smerom na detské ihrisko, vďaka čomu budú mať neustále prehľad o aktivitách svojich detí. Byty sú zariadené v štandarde a sú vybavené napríklad oknami s vetracími štrbinami či podlahovým kúrením v kúpeľni. Ku každému bytu je možné si zakúpiť murovanú pivnicu a k dispozícii sú aj parkovacie státia v suteréne alebo aj v exteriéri za mimoriadne priaznivé ceny od šesť tisíc päťsto po niečo viac ako desať tisíc eur.

vzorový byt nobelova

Súčasťou projektu sú aj obchodné priestory, ktoré sú už z väčšej časti obsadené. Na prízemí obyvatelia nájdu napríklad potraviny, fitnes centrum či cukráreň. Niekoľko priestorov je však ešte stále dostupných aj pre potenciálnych záujemcov o podnikanie. 

Priaznivé hodnotenie

Nobelova si odniesla aj pozitívne hodnotenie expertov z „Rande s realitou“ časopisu Trend, ktorí o projekte uviedli, že „kvalitné materiály priniesli príjemný štandard bývania“. Recenzenti vyzdvihli kvalitu prác, architektonické riešenie, dobrý výber bytov a aj ich rozumné dispozície.

vzorový byt nobelova

Jednoduché financovanie

Developer nastavil jednoduchý a z pohľadu kupujúceho aj výhodný model financovania. V prvej fáze stačí uhradiť len 15 % z kúpnej ceny a celý zvyšok sa dopláca až po kolaudácii objektu. Zo skúseností developera vyplýva, že prvú splátku väčšina záujemcov uhrádza z vlastných úspor a prípadnú hypotéku si berú až po dostavaní nehnuteľnosti. Počas výstavby ich tak nezaťažujú žiadne splátky. Navyše projekt má nestavenú spoluprácu s viacerými veľkými bankami, vďaka ktorej môžu kupujúci získať výhodnejšie podmienky úveru.

Vzorové byty k dispozícii

Veľkou výhodou oproti iným novostavbám vo výstavbe je fakt, že prvá etapa projektu je už hotová a záujemca tak môže na vlastné oči vidieť, ako bude vyzerať jeho bytový dom, skontrolovať si kvalitu prác a aj použité materiály. Pre tieto účely sprístupnil developer aj tri vzorové byty. Pokiaľ by ste mali záujem o ich návštevu, stačí si zarezervovať termín obhliadky v realitnej spoločnosti HERRYS, ktorá je exkluzívnym predajcom projektu. A pred samotnou návštevou sa môžete navnadiť aj vďaka krátkemu videu.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  7. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  4. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  5. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  7. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  8. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 711
  2. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 17 365
  3. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 542
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 885
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 10 222
  6. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 028
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 801
  8. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe 5 825
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.


INZERCIA 10 h

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.


INZERCIA 23 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.


27. mar
SkryťZatvoriť reklamu