SME

Návod, ako získať maximum pri nákupoch s kreditkou

Výlet, bežný či spontánny nákup cez internet?

Poskytnutie mnohých služieb najmä za hranicami Slovenska je často podmieňované vlastníctvom kreditnej karty, platí to napr. v požičovniach áut alebo pri rezervovaní hotela. S Mastercard World od VÚB máte nielen prestížnu platobnú kartu, ale môžete si užívať množstvo výhod v cene karty. V prípade, ak pri nákupoch vždy siahnete po spomínanej kreditnej karte, pomôže vám vyriešiť všetky bezhotovostné platby doma aj v zahraničí a môžete získať až 4% z hodnoty nákupu naspäť.

Do 43 dní máte peniaze k dispozícii bezúročne

Je to jedna z najprestížnejších kreditných kariet na svete. Mastercard World má vo svete najvyššiu akceptovateľnosť u obchodníkov, bez problémov ju môžete používať v 210 krajinách sveta u niekoľko desiatok miliónov obchodníkov. Môžete si byť teda istý, že ju môžete použiť takmer vo všetkých bežných dovolenkových destináciách. S aplikáciou VÚB Mobil Banking  máte financie aj v zahraničí neustále pod kontrolou, máte nepretržitý prístup k finančným prostriedkom, neustálu kontrolu nad výdavkami a disponibilným zostatkom.

Pri používaní kreditnej karty jej držiteľ nedisponuje peniazmi z vlastného účtu, ale prostriedkami banky. Platiť môžete až do výšky schváleného limitu prakticky bez obmedzení. Výhodou je, že až na 43 dní máte peniaze na bezhotovostné nákupy k dispozícii bezúročne.

Časť sumy z hodnoty nákupov môžete získať späť

A k tomu vás karta Mastercard World od VÚB ešte aj odmeňuje. Za každú platbu získate späť časť z hodnoty nákupov. Pri všetkých platbách v hoteloch a reštauráciách sa vám vrátia späť 2% z hodnoty platby, pri nákupoch cez internetové obchody 1%. Za všetky ostatné platby napríklad v kamenných obchodoch je to späť minimálne 0,5% z hodnoty platby. Špeciálna odmena vás čaká v deň vašich narodenín, získate späť až o 4% navyše. Ak sa zaregistruje do vernostného programu vydavateľa karty Mastercard Priceless Specials a zaplatíte u vybraných obchodníkov, môžete získať späť ešte ďalšie 2% až 5 % z hodnoty nákupu oblečenia, elekrospotrebičov, zájazdu alebo lístkov do kina.

Kartu môžete mať aj bez mesačného poplatku

Jednou zo zaužívaných dogiem je tiež, že za kreditné karty sa platia vysoké mesačné poplatky. Kreditku Mastercard World od VÚB môžete mať bezplatne. Až 100-percetnú zľavu z mesačného poplatku získa každý, kto ju použije mesačne na platby v hodnote minimálne 500€. Pri nižšom mesačnom obrate, platbách minimálne 300€ za mesiac je zľava z poplatku 3€.

O kartu môžete požiadať online bez návštevy pobočky VÚB a môžete ju získať dokonca aj bez nutnosti mať bežný účet vo VÚB. K hlavnej karte môžete požiadať až o 3 dodatkové karty pre svojich blízkych, tiež bez platenia poplatku. Na každej z nich môžete nastaviť mesačné limity čerpania.

Vstup do VIP salónikov na letiskách po celom svete

Od toho roka je Mastercard World dobrým partnerom najmä pri cestách lietadlom. Služba LoungeKey Airport Lounge Access Program umožňuje vstup až do 750 letiskových salónikov na viac ako 300 letiskách sveta. Čakanie na let tak strávite v príjemnom oddelenom priestore s občerstvením, časopismi, TV spravodajstvom a Wi-Fi službami. Návštevy v letiskových salónikoch na dvoch obľúbených letiskách Slovákov v Prahe a vo Viedni má držiteľ karty úplne zdarma.

Cestovné i ďalšie poistenia sú v cene karty

Kreditná karta šetrí váš čas a peniaze aj pokiaľ ide o poistenia. Netreba dodatočné riešiť ponuky poisťovní. Automaticky na hlavnej karte MasterCard World VÚB je výhodné komplexné cestovné poistenie. Platí do celého sveta pre držiteľa karty a až pre 5 spolucestujúcich. Tí nemusia byť dokonca ani vašimi rodinnými príslušníkmi.

Súčasne má karta poistenie zneužitia karty.  Ak zistíte neoprávnenú aj vyššiu platbu a oznámite ju banke, o peniaze neprídete. Poistenie sa vzťahuje na platby bez zadania PIN kódu uskutočnené najviac 24 hodín pred nahlásením. Poistenie ochrany tovaru zasa chráni vaše nákupy voči odcudzeniu vlámaním aj voči proti náhodnému poškodeniu / zničeniu tovaru). Pri nákupoch spotrebnej elektroniky kartou Mastercard World je poistená aj predĺžená záruka o rok. Záruka na spotrebiče je tak nie dva, ale až tri roky.

Viac informácií nájdete TU.

mastercard-world-r438_res.jpg

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 150
  2. Každý piaty zomrie 8 852
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 774
  4. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 8 188
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 799
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 731
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 509
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 2 896
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.


INZERCIA 9 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.


INZERCIA 9 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.


INZERCIA 9 h
SkryťZatvoriť reklamu