SME
ENGO s.r.o.

ENGO s.r.o.


Zoznam tlačových správ

Každé odvetvie má svoje mýty. Informácie, ktoré síce nie sú ničím podložené, ale sú veľmi rozšírené a mnoho ľudí ich považuje za zaručené a nespochybniteľné fakty.
Ktorá jamka je ťažšia: 230m PAR 3 alebo 240m PAR 4? Takmer všetci golfisti by odpovedali, že dlhá PAR 3, pretože u krátkej PAR 4 je šanca na birdie.
Zachovanie vysokej kvality pri nižších nákladoch sa za posledných päť rokov mantrou pre mnoho golfových ihrísk. Teoreticky sa to definuje ľahko, uskutočniť v praxi je to už výrazne ťažšie.
Neodhryznite si pod vidinou úspor pár eur väčšie sústo než dokážete zjesť. Dôležitý je zdravý úsudok.
Pravidlá ako sa na golfového ihrisko obliekať, tzv.Dress-code, je v golfe veľmi často diskutovanou otázkou. Môže však byť príčinou znížených tržieb?
Aplikácia sypkého materiálu na báze piesku s účelom zlepšiť hrateľnosť povrchu sa používa už asi 150 rokov.Aké sú najúčinnejšie metódy tejto údržbovej operácie?
Na základe analýzy listových pletív a analýzy pôdy dokážeme ponúknuť hnojivo presne namiešané podľa potrieb vášho trávnika - s prvkami, ktoré sú deficitné.
Tento jedinečný hĺbkový aerátor preniká až do hĺbky 1m, pôdu prevzdušní s minimálnym narušením povrchu.Funguje na princípe riadeného výbuchu stlačeného vzduchu, pôdu nadvihne a rozbije zhutnenú vrstvu
Firma ENGO ďalej úspešne pokračuje v projekte Petrovskiy Stadium FC Zenit St.Petersburg. Poskytuje greenkeeping a konzultačné služby.
ENGO Group úspešne zavŕšila výstavbu futbalového trávnika KAZAN Areny. Ide o unikátnu inštaláciu drenážno-ventilačného systému ISASS, jediného svojho druhu v Rusku.
Ak máte silne zhutnenú pôdu, máte problém po každom výdatnejšom daždi. V takom prípade je treba prevzdušniť hornú ílovitú vrstvu pôdneho profilu. Jej rozrušením vyriešime aj nadmerný obsah plsti.
Zhutnená pôda vždy znamená problémy. Zabraňuje prístupu kyslíka ku koreňom rastlín a aj vsakovaniu vody. Trávnik nedokáže regenerovať a je náchylný na choroby.
Je to prekvapujúce, keď počujete profesionála z oblasti prírodných trávnikov vychvaľovať výhody umelého trávnika.Hlavný agronón Nicklaus Design však verí, že syntetické povrchy majú v golfe budúcnosť.
Jedno je isté, najlepšie predpoklady na bezproblémové prezimovanie má iba silný a zdravý trávnik.Význam preventívnych opatrení na jeseň a na začiatku zimy je obrovský.
Okrem turnaja Masters Omega, je švajčiarsky golf v médiách len veľmi zriedka. Prečo je v takej bohatej krajine ako Švajčiarsko veľmi ťažké budovať nové golfové ihriská?
Projekt výstavby ruskej KAZAŇ ARÉNY, štadiónu pre FIFA World Cup 2018 úspešne pokračuje. Firma ENGO dokončila inštaláciu drenážno-ventilačného systému ISASS a pokračuje s pokládkou trávneho koberca.
Sortiment trávnych osív EVERRIS (predtým SCOTTS)pochádza z veľkého počtu atraktívnych, prešľachtených trávnych druhov a odrôd .
ENGO hnojivá - hnojivá určené na hnojenie izbových rastlín, balkónových rastlín, petúnií, drevín a krov, podporujúce kvitnutie a plodenie.
Diagnostika trávnika zdarma jedine od GREEN CORRIDOR! Aký je jej význam? Čo všetko zahŕňa a aké parametre sú diagnostikované? Aký je výsledný produkt pre zákazníka? S akými prístrojmi pracujeme?
Trávne osivo s mikroďatelinkou, ktoré bolo nominované na produkt roku, zahŕňa v sebe veľké množstvo výhod. Ide o ekologický trávnik.

Najčítanejšie články autora

Prihláste sa a vložte PR článok

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 153
  2. Každý piaty zomrie 8 876
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 774
  4. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 7 987
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 800
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 732
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 509
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 2 871
SkryťZatvoriť reklamu