Horúca novinka z Prvej stavebnej sporiteľne, a. s.

S bonusom EURO za 28,90 Sk

Ak povieme, že jednou z naj udalostí, ktorými tento rok žije Slovensko, je prechod slovenskej koruny na euro, ani trochu nebudeme preháňať. Od okamihu, kedy bol „odtajnený" konverzný kurz, naberajú záležitosti okolo eura na obrátkach. A keďže Prvá stavebná sporiteľňa, a. s ., je vždy v centre diania, neobchádzajú ju aktuálne udalosti ani teraz. O horúcej - a mimoriadne atraktívnej - novinke, ktorú PSS, a. s., v tejto súvislosti pripravila, sme hovorili s členom jej predstavenstva Ing. Erichom Feixom.

Od prvého augustového dňa má Prvá stavebná sporiteľňa, a. s., vo svojej ponuke novinku s názvom EURObonus. Čo sa pod týmto, rozhodne aktuálnym, označením skrýva?

Naša banka vždy reaguje na dôležité okolnosti - a prechod koruny na euro za takéto „okolnosti" rozhodne považujeme. Pre svojich klientov sme preto pripravili zaujímavú možnosť ako, práve v súvislosti s prechodom na euro, svoje peniaze bezpečne uložiť a zároveň výhodne zhodnotiť. Táto novinka dostala názov EURObonus - predstavuje totiž neopakovateľnú príležitosť získať euro s bonusom za 28,90 Sk. Naši klienti ju môžu využiť od 1. augusta do 30. septembra 2008.

Hovoríte „môžu využiť". Prečo by ale klienti túto možnosť mali využiť a ako ju majú využiť?

Jednoducho preto, lebo je to príležitosť, akú je naozaj škoda nevyužiť. Aj odpoveď na „ako" je jednoduchá - stačí, ak klient v termíne od 1. 8. do 30. 9. 2008 vloží na zmluvu o stavebnom sporení finančné prostriedky. Je pritom jedno, či to bude nová alebo už existujúca zmluva. Rovnako je jedno, akú sumu klient vloží - zároveň ale platí, že čím viac vloží, tým je to preňho výhodnejšie. K vkladom uskutočneným od 1. 8. do 30. 9. 2008 totiž klient získa mimoriadny EURObonus. EURObonus je rozdiel medzi prepočtom vloženej sumy konverzným kurzom 30,1260Sk/EUR a prepočtom tejto sumy špeciálnou hodnotou 28,90. EURObonus pripíše PSS, a. s., klientovi na účet stavebného sporenia k 31. 12. 2008 a môže byť skutočne interesantný - napríklad pri vklade 100 tisíc korún (3 319,39 EUR)je to až 4 242 Sk (140,81 EUR).

Pre koho je táto zaujímavá ponuka určená?

Pre každého, využiť ju môžu naozaj všetci naši klienti - tak súčasní, ako aj noví. EURObonus môžu získať dospelí stavební sporitelia, ale aj rodičia pre svoje deti, a môžu ho získať i spoločenstvá vlastníkov bytov, bytové družstvá a iní správcovia bytových objektov. Ako som už povedal, stačí, aby mali uzatvorenú (alebo aby uzatvorili) zmluvu o stavebnom sporení a v termíne od 1. 8. do 30. 9. 2008 na ňu vložili finančné prostriedky. Vkladať sa dá jednorazovo alebo postupne, tak, ako to klientovi najviac vyhovuje. Zároveň pri zmluvách, na ktoré sa bude EURObonus vzťahovať, zostávajú v platnosti všetky doterajšie výhody stavebného sporenia.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.