Pripadajú Vám ceny akcií na svetových trhoch nízke? Naučte sa s nimi obchodovať!

Počas niekoľkých posledných mesiacov sme mohli vidieť prudké prepady na všetkých akciových trhoch. Súčasné ceny mnohých akcií sú na nižších hodnotách než v roku 2007, a preto mnohým investorom pripadajú ako vhodná investičná príležitosť.

Počas niekoľkých posledných mesiacov sme mohli vidieť prudké prepady na všetkých akciových trhoch. Súčasné ceny mnohých akcií sú na nižších hodnotách než v roku 2007, a preto mnohým investorom pripadajú ako vhodná investičná príležitosť. Chceli by ste sa o investovaní do akcií dozvedieť viac? Brokerjet Českej sporiteľne, a.s., jeden z najväčších on-line brokerov v Českej republike, Vás pozýva na bezplatný vzdelávací seminár On-line investovanie v praxi, ktorý sa koná v Bratislave, Košiciach a Banskej Bystrici.

Seminár je určený všetkým začínajúcim investorom, ktorí uvažujú o investovaní, a samozrejme je venovaný hlavne oblasti, ktorá v posledných rokoch zažila raketový rast - on-line investovaniu, teda investovaniu prostredníctvom internetu. Na seminári sa zoznámite so všetkými výhodami on-line investovania, ale najmä uvidíte on-line obchodovanie v praxi. Pokiaľ budete mať šťastie, môžete si „živo" nakúpiť americké akcie (alebo to aspoň uvidíte v priamom prenose), a tak poznáte, „o čom to vlastne je".

Okrem praktickej ukážky sa potom môžete dozvedieť základné informácie o ďalších investičných nástrojoch ako alternatíve k akciám. Konzervatívnejších investorov budú asi zaujímať certifikáty, naopak agresívnejší investori privítajú informácie o pákových certifikátoch a warrantoch, s vyšším potenciálnym ziskom, ale žiaľ tiež s rizikom potenciálnej vyššej straty.

V prípade, že Vás seminár zaujme a budete chcieť pokračovať vo vzdelávaní ďalej, môžete práve v rámci cyklu BULLS and BEARS ACADEMY pokračovať návštevou ďalších seminárov so špecializovanejším zameraním, napr. na už spomenuté warranty alebo na technickú analýzu.

Ako sa na seminár môžem zaregistrovať?

Účasť na seminári je zdarma a každý záujemca sa môže jednoducho zaregistrovať tu

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.