Streda, 26. február, 2020 | Meniny má Viktor

Pripadajú Vám ceny akcií na svetových trhoch nízke? Naučte sa s nimi obchodovať!

Počas niekoľkých posledných mesiacov sme mohli vidieť prudké prepady na všetkých akciových trhoch. Súčasné ceny mnohých akcií sú na nižších hodnotách než v roku 2007, a preto mnohým investorom pripadajú ako vhodná investičná príležitosť.

Počas niekoľkých posledných mesiacov sme mohli vidieť prudké prepady na všetkých akciových trhoch. Súčasné ceny mnohých akcií sú na nižších hodnotách než v roku 2007, a preto mnohým investorom pripadajú ako vhodná investičná príležitosť. Chceli by ste sa o investovaní do akcií dozvedieť viac? Brokerjet Českej sporiteľne, a.s., jeden z najväčších on-line brokerov v Českej republike, Vás pozýva na bezplatný vzdelávací seminár On-line investovanie v praxi, ktorý sa koná v Bratislave, Košiciach a Banskej Bystrici.

Seminár je určený všetkým začínajúcim investorom, ktorí uvažujú o investovaní, a samozrejme je venovaný hlavne oblasti, ktorá v posledných rokoch zažila raketový rast - on-line investovaniu, teda investovaniu prostredníctvom internetu. Na seminári sa zoznámite so všetkými výhodami on-line investovania, ale najmä uvidíte on-line obchodovanie v praxi. Pokiaľ budete mať šťastie, môžete si „živo" nakúpiť americké akcie (alebo to aspoň uvidíte v priamom prenose), a tak poznáte, „o čom to vlastne je".

Okrem praktickej ukážky sa potom môžete dozvedieť základné informácie o ďalších investičných nástrojoch ako alternatíve k akciám. Konzervatívnejších investorov budú asi zaujímať certifikáty, naopak agresívnejší investori privítajú informácie o pákových certifikátoch a warrantoch, s vyšším potenciálnym ziskom, ale žiaľ tiež s rizikom potenciálnej vyššej straty.

V prípade, že Vás seminár zaujme a budete chcieť pokračovať vo vzdelávaní ďalej, môžete práve v rámci cyklu BULLS and BEARS ACADEMY pokračovať návštevou ďalších seminárov so špecializovanejším zameraním, napr. na už spomenuté warranty alebo na technickú analýzu.

Ako sa na seminár môžem zaregistrovať?

Účasť na seminári je zdarma a každý záujemca sa môže jednoducho zaregistrovať tu

Bude ďalší Učiteľ Slovenska práve z vášho mesta alebo obce?

Komenského inštitút už tretíkrát vyzýva všetkých, aby nominovali výnimočných učiteľov na ocenenie Učiteľ Slovenska.

Bývanie stvorené pre šťastné detstvo

Hľadáte bývanie, zohľadňujúce unikátne potreby detí? Ako by malo vyzerať pravé „kids friendly“ bývanie? A kde ho nájdete?

Angličtina nielen pre maturantov

Prílohy s vypracovanými maturitnými otázkami nájdete v SME 26. a 27. februára.