Zabudovateľné rúry Siemens dávajú umeniu varenia nový rozmer

Gurmáni budú novými rúrami Siemens nadšení. Technologické lahôdky, ako hydroBaking, 3D horúci vzduch Plus a automatický systém pečenia cookControl, povýšia varenie na úroveň profesionála.

Vlhkosť z pripravovaného pokrmu sa vďaka systému hydroBaking koncentruje v rúre, a tak pečivo zostáva chrumkavé na povrchu, nadýchané a vláčne vo vnútri. Či už pečiete koláče, sušienky alebo pizzu na jednej či na viacerých úrovniach, vďaka funkcii 3D horúci vzduch Plus sú výsledkom vždy dokonale upečené dobroty.

Funkcia cookControl ponúka až 68 automatických programov. Stačí iba zvoliť zodpovedajúci program, zadať hmotnosť pokrmu a všetko ostatné, od výberu teploty až po časové nastavenie, za vás zariadi rúra. Systém lightControl umožní naopak intuitívne ovládanie centrálnym gombíkom. Vďaka modrému podsvieteniu tlačidiel máte dokonalý prehľad o tom, ktoré funkcie sú práve aktívne, a čierny grafický displej zas zobrazí všetky dôležité informácie o zvolenom programe.

foto - siemensInteriér rúry je vybavený špeciálnym povrchom z vysoko lesklého titánového smaltu, vďaka ktorému sa môže vnútorné osvetlenie oveľa efektívnejšie odrážať od stien rúry. Automatický samočistiaci systém activeClean premení všetky zvyšky po pečení a grilovaní na prach, ktorý stačí už len jednoducho zotrieť.

Nová generácia zabudovateľných rúr Siemens poskytuje nielen technické inovácie ale aj dlhodobú tradíciu a kvalitu charakteristickú pre značku Siemens. Aj preto teraz spoločnosť Siemens domáce spotrebiče prichádza s novou pridanou hodnotou, ktorou je predĺžená 5 ročná záruka. Špeciálna predĺžená záruka platí na nákup v prevádzkarni (t.j. v "kamenej" predajni alebo v kuchynskom štúdiu) prevádzkovanej na území Slovenskej republiky v termíne od 1.6.2009 - 31.8.2009*.

Viac informácií o predĺženej záruke a domácich spotrebičoch značky Siemens nájdete na:

www.siemens-spotrebice.sk

* Špeciálna záruka sa nevzťahuje na domáce spotrebiče Siemens zakúpené na základe zmluvy uzatváranej na diaľku, t.j. pri nákupe cez internet.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch

Burza pracovných príležitostí opäť na Stavebnej fakulte STU

Po niekoľkoročnej prestávke sa opäť konala Burza pracovných príležitostí spojená s prezentáciou stavebných firiem.

Počet ochorení na rakovinu stále stúpa. Nepodceňujte prevenciu

Až jedno zo štyroch úmrtí v rámci Európskej únie je zapríčinené rakovinou.