Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Vianočné nákupy, ktoré potešia vás, aj vašu peňaženku

Počítače už prenikli prakticky do všetkých oblastí nášho života. Vďaka nim sa stal náš život v mnohých aspektoch oveľa jednoduchším. Nie je na čase dovoliť počítačom, aby nám pomohli aj s predvianočnými nákupmi?

Počítače už prenikli prakticky do všetkých oblastí nášho života. Vďaka nim sa stal náš život v mnohých aspektoch oveľa jednoduchším. Na počítačoch počúvame hudbu, pozeráme filmy, získavame nové informácie, komunikujeme s priateľmi a rodinou. Nie je na čase dovoliť počítačom, aby nám pomohli aj s predvianočnými nákupmi?

Všetci to poznáme. Vianoce sú sviatkami šťastia, lásky a pohody. Ale to, čo im predchádza, je boj, stres a panika. Obchodné strediská praskajú vo švíkoch, davy ľudí sa tlačia v obchodoch a zúfalo sa snažia nájsť čokoľvek aspoň trochu užitočné, s čím by sa zavďačili svojím najbližším, a čo by ich zároveň nezruinovalo. A tak sa idylická predvianočná pohoda, prezentovaná vo filmoch a rozprávkach, mení na zúfalosť hraničiacu s hystériou. A pritom riešenie problému vianočných darčekov je tak jednoduché.

Stačí zapnúť počítač a objednať si všetky darčeky cez internet! Moderné internetové obchody ponúkajú služby, aké vo väčšine klasických, kamenných obchodov nenájdete. Zoberte si napríklad najväčšie internetové kníhkupectvo na Slovensku - Martinus.sk. V jeho ponuke je viac ako 60 tisíc knižných a DVD titulov. Kniha je univerzálny darček, ktorý poteší každého, preto nie je problém vybrať z tak bohatej ponuky tú pravú pre každého člena rodiny. Martinus.sk garantuje, že všetok tovar, ktorý má priamo na sklade, bude expedovaný do 24 hodín. V závislosti od vami zvolenej dopravy môžete mať knihu doma za necelých 48 hodín. Kvalitne zabalenú, bez zbytočného trmácania sa po obchodoch a hlavne bez stresu. A navyše za ceny, ktoré sú spravidla nižšie ako tie v kamenných obchodoch.

Nakupovanie cez internet je jednoduché, pohodlné a bezpečné. Na stránkach Martinus.sk si ľahko spravíte prehľad o knižných novinkách a bestselleroch. Samozrejmosťou je možnosť prečítať si obsah knihy, pozrieť si, ako vyzerá jej obal, prečítať si hodnotenia a reakcie iných čitateľov, alebo si v knihe virtuálne „listovať". A ak by vám ani to nestačilo, ešte stále sa môžete zahĺbiť do článkov v magazíne Martinus.sk, alebo si nechať s výberom tej najvhodnejšej knihy pre vašich najbližších poradiť tzv. Vianočným pomocníkom. A na záver vám ostáva ešte tá úplne najprefíkanejšia možnosť - Martinus.sk vám ponúka možnosť vytvoriť si vlastný „zoznam tajných želaní" (tzv. wishlist), do ktorého si môžete ukladať všetky tituly, ktoré vás zaujali. Čo tak zverejniť tento zoznam a dať tak svojim príbuzným a kamarátom nenápadne najavo, čo by vás potešilo pod vianočným stromčekom?

Možno to bude aj niektorá z týchto:

2_res.jpg

Pavel Hirax Baričák - Sekundu pred zbláznením (Všetko je, ako je) - Bloger. Hudobník. Spisovateľ. Vydavateľ kníh aj CD. Cestovateľ. A predsa to na jeho opísanie nestačí! Niekto by možno pridal filozof, iný šialenec. A stále by to nebolo výstižné. Hirax je proste „živel". Jeho knihy sú predchnuté jeho špecifickou životnou filozofiou, sú to knihy, ktoré otvárajú oči, alebo poburujú, záleží len na vás. A rovnaký je aj jeho najnovší román, v ktorom si zobral na paškál samotnú lásku. Aj keď lásku mierne nezvyklú - ide o lásku staršieho chalana k neplnoletému dievčaťu. Lásku, ktorá stojí proti celému svetu šermujúcemu s pravidlami, so systémom a zákonmi. A to všetko v jedinečnom Hiraxovom podaní.

Dominik Dán - Mucha - Stalo sa už príjemným zvykom, že nekorunovaný kráľ slovenskej detektívky, tajomný Dominik Dán, vydá na Vianoce novú knihu so starými známymi detektívmi z Nášho Mesta. Inak to nie je ani tento rok, a tak máme opäť možnosť zahĺbiť sa do napínavého prípadu, ktorý dokáže vyriešiť iba zohraná detektívna dvojica Krauz a Fischer. Tentoraz pôjde o vraždu malého dievčatka. A v takých prípadoch nepoznajú kriminalisti žiadne zľutovanie.

M. A. Shafferová, A. Barrowsová - Guernseyská literárna a koláčová spoločnosť - Vtipný a pôvabný román, z ktorého na vás dýchne komorná atmosféra románov Jane Austenovej. Spisovateľka Juliet Ashtonová cestuje na maličký britský ostrov Guernsey, aby sa zoznámila s členmi miestneho literárneho spolku, ktorý vznikol len ako obrana pred nacistickou okupáciou. Ešte netuší, že svojrázni členovia tejto spoločnosti jej navždy zmenia život.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line