Ušetriť môžete aj pravidelným sledovaním svojich výdavkov

Lepší prehľad vo vašich príjmoch a výdavkoch je dobrým impulzom k cieľavedomej správe peňazí. Získať ho pritom môžete veľmi jednoducho – priamo vo vašom internet bankingu.

Potrpíte si na značkové oblečenie či technologické hračky? A viete, koľko vás to stojí? Viete, kde všade a koľko ste platili za posledný mesiac? To sú len niektoré z otázok, ktoré dennodenne riešime a ktorým kraľuje otázka: Mám svoje výdavky skutočne pod kontrolou?

K odpovedi sa dá dopracovať napríklad prácnym odkladaním pokladničných bločkov alebo pravidelným zapisovaním si všetkých výdavkov. Alebo tiež automatickou kategorizáciou výdavkov priamo vo vašom internet bankingu. Zistite na www.spoznajsa.sk , ako sa vaše výdavky môžu priamo v internet bankingu usporiadať do prehľadných kategórií a ako sa vaším automatickým zápisníkom môže stať vaša platobná karta.

Každodenné výdavky má každý, nie každý ich však má úplne pod kontrolou. Ak chcete svoje výdavky znížiť, začať si šetriť alebo peniaze napríklad investovať, musíte v nich najprv získať prehľad. Získajte ho na www.spoznajsa.sk.

Tri pravidlá, na ktoré inovatívne firmy nikdy nezabúdajú

Patríte medzi firmy, ktoré vedia reagovať na zmeny a vyťažiť z nich?

Zákazníkom sme vďaka našim službám ušetrili viac ako milión eur

Už ste sa niekedy vymkli? Toto zaváhanie vás môže stáť aj 60 €.

Plánujete zmeniť lekára? Na toto sa potrebujete pripraviť

Nevyhovuje vám špecialita vo vašom obvode? Máte právo výberu.

Bývanie v Jarabinkách teraz s kuchynskou linkou v cene bytu

Ružinovské Jarabinky pomaly rastú a ubúda tiež voľných bytov. Už viac ako 2/3 majú svojich majiteľov.