Ušetriť môžete aj pravidelným sledovaním svojich výdavkov

Lepší prehľad vo vašich príjmoch a výdavkoch je dobrým impulzom k cieľavedomej správe peňazí. Získať ho pritom môžete veľmi jednoducho – priamo vo vašom internet bankingu.

Potrpíte si na značkové oblečenie či technologické hračky? A viete, koľko vás to stojí? Viete, kde všade a koľko ste platili za posledný mesiac? To sú len niektoré z otázok, ktoré dennodenne riešime a ktorým kraľuje otázka: Mám svoje výdavky skutočne pod kontrolou?

K odpovedi sa dá dopracovať napríklad prácnym odkladaním pokladničných bločkov alebo pravidelným zapisovaním si všetkých výdavkov. Alebo tiež automatickou kategorizáciou výdavkov priamo vo vašom internet bankingu. Zistite na www.spoznajsa.sk , ako sa vaše výdavky môžu priamo v internet bankingu usporiadať do prehľadných kategórií a ako sa vaším automatickým zápisníkom môže stať vaša platobná karta.

Každodenné výdavky má každý, nie každý ich však má úplne pod kontrolou. Ak chcete svoje výdavky znížiť, začať si šetriť alebo peniaze napríklad investovať, musíte v nich najprv získať prehľad. Získajte ho na www.spoznajsa.sk.

Slovákom na účtoch leží 17 miliárd. Ako ich zhodnotiť?

Investovať sa dá aj bez strachu.

S mobil bankingom nosíte banku vo vrecku

V súčasnej hektickej dobe je čas vzácnou komoditou, ktorej nemáme nazvyš.

Deti z Kľušova už vedia zachraňovať životy

Škola získala unikátny prístroj.

Vyberáme správny názov firmy

Výber vhodného a správneho názvu firmy patrí medzi prvé kroky, pred založením s.r.o.