Vieme ako získať mobil za euro aj bez viazanosti

Hľadáte nový kvalitný mobilný telefón a potrebujete ho zohnať čo najlacnejšie? Poradíme vám, ako sa dostať k novému mobilu od jedného eura, a to aj bez toho, aby ste si ho museli zobrať na splátky, alebo ste sa tým museli zaviazať svojmu operátorovi.

Hľadáte nový kvalitný mobilný telefón a potrebujete ho zohnať čo najlacnejšie? Poradíme vám, ako sa dostať k novému mobilu od jedného eura, a to aj bez toho, aby ste si ho museli zobrať na splátky, alebo ste sa tým museli zaviazať svojmu operátorovi.

Kedy ste naposledy menili svoj mobilný telefón? Možno už odvtedy ubehli aj dva, tri, či viac rokov. Aj mobily starnú, opotrebujú sa a ich technologický vývoj napreduje míľovými krokmi. Ak teda používate už dlhšie svoj starý mobil, určite vám príde vhod jeho výmena za novší kúsok. Nie každý však má chuť  vziať si dotovaný mobil od svojho operátora aj spolu s novou zmluvou a viazanosťou. To už ale teraz nie je podmienkou. Ak chcete nový mobil aj s kvalitnou kamerou na fotenie, veľkou kapacitou či pohodlným prístupom na internet, už nemusíte siahnuť hlboko do vrecka, aby ste ho kúpili za plnú cenu, ani preplácať na jeho kúpe cez splátkovú spoločnosť.

S novým riešením prišiel Orange. Ak telefonujete cez tohto operátora a ste už niekoľko mesiacov či rokov mimo záväzku, spočítajte si na faktúrach, koľko ste za toto obdobie prevolali. Podľa tejto sumy si môžete zobrať niektorý z kvalitných dotovaných telefónov za výhodnú cenu už od jedného eura. Platí, že čím vyšší súčet faktúr ste nazbierali, tým lepšie telefóny a za lepšie ceny si môžete zobrať. Ide o skutočne revolučnú zmenu, ktorou Orange ako prvý odteraz natrvalo sprístupňuje dotované telefóny úplne každému.

Ak máte v pláne aj naďalej si užívať neviazanosť, môžete si vybrať jeden z ôsmich dotovaných modelov Nokia. Ak však máte vysnívaný nejaký iný model s príjemnou zľavou, odporúčame vám  podpísať dodatok k zmluve a dostanete zľavu naviac z klasickej akciovej ceny telefónov. V tomto prípade máte šancu získať ktorýkoľvek telefón za bezkonkurenčnú cenu.

Viac o novom princípe predaja telefónov sa dozviete na www.orange.sk.

b.jpg

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.