Nedeľa, 26. január, 2020 | Meniny má Tamara

Vieme ako získať mobil za euro aj bez viazanosti

Hľadáte nový kvalitný mobilný telefón a potrebujete ho zohnať čo najlacnejšie? Poradíme vám, ako sa dostať k novému mobilu od jedného eura, a to aj bez toho, aby ste si ho museli zobrať na splátky, alebo ste sa tým museli zaviazať svojmu operátorovi.

Hľadáte nový kvalitný mobilný telefón a potrebujete ho zohnať čo najlacnejšie? Poradíme vám, ako sa dostať k novému mobilu od jedného eura, a to aj bez toho, aby ste si ho museli zobrať na splátky, alebo ste sa tým museli zaviazať svojmu operátorovi.

Kedy ste naposledy menili svoj mobilný telefón? Možno už odvtedy ubehli aj dva, tri, či viac rokov. Aj mobily starnú, opotrebujú sa a ich technologický vývoj napreduje míľovými krokmi. Ak teda používate už dlhšie svoj starý mobil, určite vám príde vhod jeho výmena za novší kúsok. Nie každý však má chuť  vziať si dotovaný mobil od svojho operátora aj spolu s novou zmluvou a viazanosťou. To už ale teraz nie je podmienkou. Ak chcete nový mobil aj s kvalitnou kamerou na fotenie, veľkou kapacitou či pohodlným prístupom na internet, už nemusíte siahnuť hlboko do vrecka, aby ste ho kúpili za plnú cenu, ani preplácať na jeho kúpe cez splátkovú spoločnosť.

S novým riešením prišiel Orange. Ak telefonujete cez tohto operátora a ste už niekoľko mesiacov či rokov mimo záväzku, spočítajte si na faktúrach, koľko ste za toto obdobie prevolali. Podľa tejto sumy si môžete zobrať niektorý z kvalitných dotovaných telefónov za výhodnú cenu už od jedného eura. Platí, že čím vyšší súčet faktúr ste nazbierali, tým lepšie telefóny a za lepšie ceny si môžete zobrať. Ide o skutočne revolučnú zmenu, ktorou Orange ako prvý odteraz natrvalo sprístupňuje dotované telefóny úplne každému.

Ak máte v pláne aj naďalej si užívať neviazanosť, môžete si vybrať jeden z ôsmich dotovaných modelov Nokia. Ak však máte vysnívaný nejaký iný model s príjemnou zľavou, odporúčame vám  podpísať dodatok k zmluve a dostanete zľavu naviac z klasickej akciovej ceny telefónov. V tomto prípade máte šancu získať ktorýkoľvek telefón za bezkonkurenčnú cenu.

Viac o novom princípe predaja telefónov sa dozviete na www.orange.sk.

b.jpg

Zimná dovolenka: Doprajte si slnko a pohodu v Egypte

Nielen v lete, ale po celý rok. Egypt je aj v zime skvelou voľbou na dovolenku.

Košičan Erik Ňarjaš vyzve do tanca parlament!

Úspešný finančník a tanečný majster Let´s Dance show, Košičan Erik Ňarjaš vstupuje do politiky za stranu OĽANO Igora Matoviča.

Úrazy v zimnom období sú častou príčinou práceneschopnosti

Úrazy v zimnom období sú častou príčinou práceneschopnosti a znepríjemňujú život.