Hľadáte ideálne bývanie pre rodinu v Bratislave? My sme ho našli.

Neľahká úloha, pred ktorou stoja viacerí z nás. Skĺbiť požiadavky na príjemné, tiché prostredie s rýchlou dostupnosťou do centra je náročné. Nie však nemožné! Vitajte v projekte Villa Koliba.

Prvým krokom k ideálnemu rodinnému bývaniu je lokalita. V lone prírody a predsa na skok do mesta – to je bratislavská štvrť Koliba. Tu sme našli aj rezidenčný projekt Villa Koliba, ktorý vás príjemne prekvapí nielen cenami, ale aj celkovým konceptom bývania.

Villa Koliba je menší projekt, ktorý svojim obyvateľom poskytuje dostatok súkromia a intimity. Bytový dom má iba 2 vchody, pričom v každom vchode sa nachádza len 17 bytov. Pre každý vchod sú samostatné garáže a pivničné kobky, ktoré sú samozrejmou súčasťou každého bytu a svojimi rozmermi sa vymykajú z bežného priemeru.

O priemernosti rozhodne nemôže byť reč ani pri bytoch. Otvorené priestory, veľké okná, priestranné izby a kúpeľne a dobré dispozičné riešenia poskytujú vzdušné a presvetlené bývanie a okamžite navodzujú pocit luxusného domova. Tento pocit sa ešte umocní, keď vstúpite na priestrannú terasu alebo predzáhradku, ktoré sú súčasťou každého bytu. Všetky sú orientované južne alebo juhovýchodne a poskytujú úchvatný výhľad na celé mesto. Hlavne v noci sa pred vami otvára úžasne divadlo mestských farieb a svetiel, ktoré si môžete vychutnať v tichu prírody.

Ako sa hovorí, lepšie jedenkrát vidieť ako stokrát počuť, preto neváhajte a objednajte sa na nezáväznú obhliadku. Navyše je tu možnosť, že nemusíte byt ihneď kupovať. Jednoducho sa nasťahujte a necháte si rok na rozhodnutie. Ak sa vám bývanie zapáči, zaplatené nájomné sa vám odpočíta z ceny bytu. Neváhajte, v predaji sú posledné 3 byty!

Autormi článku sú obyvatelia vilového domu Villa Koliba v Bratislave.

Informácie o projekte Villa Koliba nájdete aj na www.villakoliba.sk, tel: 02 / 48 230 136 alebo 0905 731 751.

obrazok2.jpg

Reportáž: Ako sa robia balené bagety? Zisťovali sme vo fabrike

Najobľúbenejšiu slovenskú bagetu, debrecínsku, vyrábajú na strednom Slovensku.

Bayer posilňuje svoju značku

Dynamické, otvorené, osobné...To sú aktuálne atribúty inovovaného loga spoločnosti Bayer.

Ružička Csekes je už po šiesty krát Právnickou firmou roka

Advokátska kancelária Ružička Csekes sa za viac ako 25 rokov vyprofilovala na jednu z najväčších kancelárií na Slovensku.

O2 a Matej Tóth otvárajú druhý ročník O2 Športovej akadémie

O2 tak tento rok nadväzuje na úspešné projekty z minulého roka a spája ich pod spoločnú platformu O2 Dobrá vec.