Hľadáte ideálne bývanie pre rodinu v Bratislave? My sme ho našli.

Neľahká úloha, pred ktorou stoja viacerí z nás. Skĺbiť požiadavky na príjemné, tiché prostredie s rýchlou dostupnosťou do centra je náročné. Nie však nemožné! Vitajte v projekte Villa Koliba.

Prvým krokom k ideálnemu rodinnému bývaniu je lokalita. V lone prírody a predsa na skok do mesta – to je bratislavská štvrť Koliba. Tu sme našli aj rezidenčný projekt Villa Koliba, ktorý vás príjemne prekvapí nielen cenami, ale aj celkovým konceptom bývania.

Villa Koliba je menší projekt, ktorý svojim obyvateľom poskytuje dostatok súkromia a intimity. Bytový dom má iba 2 vchody, pričom v každom vchode sa nachádza len 17 bytov. Pre každý vchod sú samostatné garáže a pivničné kobky, ktoré sú samozrejmou súčasťou každého bytu a svojimi rozmermi sa vymykajú z bežného priemeru.

O priemernosti rozhodne nemôže byť reč ani pri bytoch. Otvorené priestory, veľké okná, priestranné izby a kúpeľne a dobré dispozičné riešenia poskytujú vzdušné a presvetlené bývanie a okamžite navodzujú pocit luxusného domova. Tento pocit sa ešte umocní, keď vstúpite na priestrannú terasu alebo predzáhradku, ktoré sú súčasťou každého bytu. Všetky sú orientované južne alebo juhovýchodne a poskytujú úchvatný výhľad na celé mesto. Hlavne v noci sa pred vami otvára úžasne divadlo mestských farieb a svetiel, ktoré si môžete vychutnať v tichu prírody.

Ako sa hovorí, lepšie jedenkrát vidieť ako stokrát počuť, preto neváhajte a objednajte sa na nezáväznú obhliadku. Navyše je tu možnosť, že nemusíte byt ihneď kupovať. Jednoducho sa nasťahujte a necháte si rok na rozhodnutie. Ak sa vám bývanie zapáči, zaplatené nájomné sa vám odpočíta z ceny bytu. Neváhajte, v predaji sú posledné 3 byty!

Autormi článku sú obyvatelia vilového domu Villa Koliba v Bratislave.

Informácie o projekte Villa Koliba nájdete aj na www.villakoliba.sk, tel: 02 / 48 230 136 alebo 0905 731 751.

obrazok2.jpg

Zlatý mok čapujú najlepšie v Prešove. Šarišským Majstrom výčapu

Nič neuhasí smäd lepšie, ako správne načapované pivo!

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak