Zriaďte si účet v AXA Bank: Sporenie priamo z pohodlia obývačky

Dnes 10:21 - Svetová finančná skupina AXA rozširuje svoje portfólio o ponuku bankových produktov a služieb. Na Slovensku ponúka atraktívny sporiaci účet s vernostným bonusom.

Dnes 10:21 - Svetová finančná skupina AXA rozširuje svoje portfólio o ponuku bankových produktov a služieb. Na Slovensku ponúka atraktívny sporiaci účet s vernostným bonusom.

obr.jpg

Skúste si zriadiť výhodný účet v AXA Bank.

Autor: Shutterstock

Slovensko je po Belgicku, Maďarsku, Švajčiarsku a Českej republike piatou krajinou, kde AXA Bank Europe rozvíja svoje aktivity. Aké sú úrokové sadzby a ako si môžu klienti účet zriadiť? O aktuálnej ponuke v internetovom bankovníctve hovoríme s Petrom Skokom, generálnym riaditeľom AXA Bank Europe pre ČR a SR.

Čo prináša svojim zákazníkom nový Sporiaci účet od AXA Bank?
Chceli sme ponúknuť klientom produkt, ktorý by bol jednoduchý a zrozumiteľný. Rozhodli sme sa preto, že prvou ponukou AXA Bank Europe pre slovenských, ale aj českých klientov bude práve sporiaci účet. Ideálne riešenie na doznievajúcu finančnú krízu. Sporiť a zároveň mať svoj vklad komfortne a rýchlo dostupný. V neposlednom rade, ideálne spravovaný v renomovanej a spoľahlivej finančnej inštutúcii. Náš sporiaci účet má zaujímavú úrokovú sadzbu 1,5% p.a. vernostný bonus na konci roka 0,35 %.

Dostane klient pri zriadení sporiaceho účtu aj platobnú kartu?
Samozrejme, ponúkame elektronickú debetnú platobnú kartu Visa Electron s platnosťou na tri roky zadarmo, ak si ju klient zvolí a zostatok na jeho účte dosiahne minimálne 100 €. Zároveň sa klient môže rozhodnúť pre poistenie pre prípad smrti následkom úrazu. Zadarmo môže realizovať tuzemské platobné príkazy a tiež príkazy v rámci skupiny AXA.

Ako je možné zriadiť si účet?
Prostredníctvom internetu alebo call centra. Veľmi komfortne, napríklad aj z pohodlia obývačky či kancelárie. Rovnako ho týmto spôsobom aj ďalej  efektívne klient riadi. Vďaka tomu sme mohli minimalizovať poplatky spojené s vedením a správou účtu. Pochopiteľne, účet si klient môže zriadiť aj na ktorejkoľvek pobočke AXA alebo prostredníctvom finančného poradcu. Call centrum je klientom k dispozícií ako ďalšia alternatíva. Úrok pripisujeme klientovi vždy na konci každého mesiaca. Nemusí naň teda čakať do konca roka. Vernostný bonus je podmienený priemerným zostatkom na účte viac ako 2 000 .

Všetky informácie nájdete na www.axa.sk.

Aj staršie životné poistenie môže mať nové výhody

Poisťovňa Generali prináša klientom, ktorí v nej majú uzatvorené životné poistenie, novinku, ktorá ich určite poteší.

7 miest, kde ešte stále môžete zažiť cisárske Rakúsko

Prijmite pozvanie od Habsburgovcov.

Poistenie.sk v novom a lepšom šate

Vývoj internetových technológií, ako aj požiadavky klientov, sa stali podnetom pre vylepšenie webovej stránky Poistenie.sk.

Nukleárna magnetická rezonančná liečba znova v Košiciach

Degeneratívne zmeny sú súčasťou starnutia pohybového aparátu.