Zaži hokejové nebo na vlastnej koži a získaj VIP vstupenky

Bratislava, 26. apríla 2011. Dostať sa ku vstupenkám na zápasy Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji 2011 je takmer nemožné a tak ostalo množstvo hokejových fanúšikov sklamaných. Teraz je tu však jedinečná šanca, ako ich vyhrať a to hneď niekoľko!!!

Už od 27. apríla budú prebiehať žrebovania výhercov troch vstupeniek, pod notárskym dohľadom, ktorí budú vyhlásení na STV 1 a STV 3 v štúdiách MS a na webovej stránke www.zazinebo.sk v sekcii Zoznam výhercov.

Hrá sa spolu o 336 exkluzívnych vstupeniek na každý zápas a to podľa vlastného výberu do SKYBOXU v Steel aréne v Košiciach, alebo do VIP zóny nového zimného štadiónu v Bratislave. Výhercovia si tak môžu vychutnať tú pravú hokejovú atmosféru a to aj so svojimi priateľmi, každý totiž získava rovno tri vstupenky.

Zažiť hokejové nebo sa dá a je to veľmi jednoduché, stačí poslať SMS v tvare BA alebo KE na číslo 6676, alebo priamo kúpou web žrebov na stránke www.zazinebo.sk a potom už len sledovať, či práve vy nie ste výhercom exkluzívnych vstupeniek. Navyše, bonusom je posúvanie SMS, alebo web žrebu do ďalších troch zlosovaní, čiže zaslaním jedinej SMS, alebo web žrebu je súťažiaci automaticky v štyroch po sebe nasledujúcich žrebovaniach,
čím sa šanca na výhru zvyšuje. Ak túžiš po jedinečnom suveníre z Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji, stačí, ak si jednorazovo zakúpiš desať web žrebov a automaticky získavaš pamätný puk.

Bližšie informácie a podmienky súťaže nájdete na www.zazinebo.sk

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov? Dá sa to aj na Slovensku

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.