Je tu nové Havarijné poistenie už od 29eur ročne

Novinkou pre slovenských vodičov je miniHavarijné poistenie, ktoré predstavuje revolúciu na poisťovacom trhu. Ide o veľmi výhodnú formu poistenia s 0% spoluúčasťou.

I keď by sa mohlo zdať, že poisťovacia sezóna skončila, na slovenskom motoristickom trhu sa stále niečo deje. Poisťovňa Genertel, ktorá je prvou výlučne on-line poisťovňou na Slovensku, v súčasnosti ponúka možnosť poistiť sa so zľavou i napriek tomu, že vaše súčasné PZP vyprší napríklad až v novembri tohto roku. Takto sa môžu vodiči pripraviť  na ďalšiu zimu, kedy je pravdepodobnosť dopravných nehôd podstatne vyššia ako v jarných a letných mesiacoch.

Novinkou pre slovenských vodičov je miniHavarijné poistenie, ktoré predstavuje revolúciu na poisťovacom trhu. Ide o veľmi výhodnú formu havarijného poistenia s nulovou spoluúčasťou. Za minimálnu cenu začínajúcu už na sume 29 eur ročne pokrýva poistné udalosti až do výšky 1000 eur. Jedinou podmienkou je mať uzatvorené PZP v spoločnosti Genertel.

Podľa najnovšieho prieskumu poisťovne Genertel len 26 % slovenských vodičov má uzatvorené havarijné poistenie. Z toho vyplýva, že klasické poistenie je pre väčšinu z nich pridrahé. Nový produkt od Genertelu má preto veľkú šancu na úspech. „Využili sme medzinárodné skúsenosti skupiny Generali Group a chceme tak zaplniť medzeru aj na slovenskom trhu s havarijným poistením. Náš nový produkt je ihneď dostupný pre všetkých vodičov a využiť ho môžu aj majitelia automobilov starších ako päť rokov,“ povedal  marketingový manažér poisťovne Genertel Samuel Martiš.

Poistenie je možné uzatvoriť na internetovej stránke www.genertel.sk za pár minút, nepotrebujete žiadny doklad či podpis. Záujemcovia môžu využiť aj klientské centrum na čísle 0850 555 555.

Tento inovatívny produkt vzbudil veľký záujem aj u našich susedov v Maďarsku, kde ponuku od Genertelu na miniHavarijné poistenie uzavrelo za posledné tri mesiace viac ako 10 tisíc vodičov. Údaje z Talianska ukazujú, že 25 – 30 % tých vodičov, ktorí uzatvárajú povinné zmluvné poistenie, žiadajú spolu s ním aj miniHavarijné poistenie.

Viac informácií o miniHavaríjnom poistení na www.genertel.sk

Stavebná fakulta hostila medzinárodnú konferenciu CSASC

V dňoch 11. a ž 14. septembra sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnila piata medzinárodná konferencia CSASC 2018

Cestárske kariérne dni 2018 na SvF

Takmer 30 stredoškolákov sa zúčastnilo Cestárskych kariérnych dní na pôde Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Najužitočnejšia appka

Uľahčí život všetkým rodičom i zábudlivcom

IKEA je postavená na tých správnych hodnotách

Richard Citnar je riaditeľom najväčšieho obchodného domu IKEA v strednej Európe.