BMW Design Days: automobilová jar patrí bavorskému dizajnu

Od 31. marca 2011 bude automobilová jar patriť dňom dizajnu BMW. U všetkých jeho predajcov, po celom Slovensku. Príďte si pozrieť atraktívne nové modely a získajte jednu z mnohých dizajnových cien.

BMW Design Days (BMW dni dizajnu) prinášajú zaujímavú novú podobu akcie typu deň otvorených dverí. Predajcovia BMW na Slovensku privítajú publikum vo svojich showroomoch pod vlajkou dizajnu najúspešnejšieho výrobcu prémiových automobilov na svete.

Dizajn je jednou z mnohých silných zbraní značky BMW. Na jar tohto roku dostáva toto tvrdenie ešte presnejšie kontúry, vďaka mnohým atraktívnym modelom, ktoré BMW uvádza na trh. Prichádza nová generácia BMW radu 6, komplexne modifikovaná podoba BMW radu 1 Coupé a BMW radu 1 Cabrio, či nová dynamická lahôdka v podobe BMW radu 1 M Coupé.

cabriob.jpg

Nájdite si čas a zastavte sa u svojho BMW dílera. Odmenou vám bude pohľad na nové BMW radu 6 Cabrio, nové verzie modelov s najinteligentnejším pohonom všetkých kolies BMW xDrive či nové motorické varianty. A k tomu navyše zvýhodnené balíky výbav pre BMW X1 či BMW radu 3 sedan a Touring alebo financovanie BMW Financial Services pre BMW X5. Všetky tieto atraktívne ponuky majú jedného spoločného menovateľa: dizajn.

coupe.jpg

BMW Design Days budú dňami dizajnu s pridanou hodnotou. Každý z predajcov v rámci tohto eventu pripravuje pre hostí aj sprievodné dizajnové akcie. V spolupráci s partnerskými  spoločnosťami vám predstavia svet šperkov, hodiniek, módy, .... a ďalších atraktívnych komodít. Akých? Nechajte sa prekvapiť a príďte na BMW Design Days.

cabrioa.jpg

Každý návštevník BMW Design Days, ktorý pri návšteve showroomu vyplní leták, bude zaradený do žrebovania. Každý z predajcov na záver vyžrebuje jedného víťaza, ktorý získa mimoriadne atraktívnu cenu zážitkového charakteru. Akú? Nechajte sa prekvapiť a príďte na BMW Design Days.

BMW Design Days 2011 u všetkých predajcov BMW na Slovensku si môžete vychutnať v priebehu celého mesiaca apríla.

www.bmw.sk

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.