Bizniscentrum Aquapolis v Trnave stále viac ožíva

Bizniscentrum Aquapolis v Trnave stále viac ožíva – stáva sa pôsobiskom stále väčšieho počtu firiem z Trnavského kraja.

Skvalitnenie a šírka sortimentu služieb je základom dobrého fungovania každého bizniscentra. Už od jesene je zabezpečené kvalitné stravovanie – denne je k dispozícii chutné obedové menu, dokonca na ranné rokovania môžete svojich obchodných partnerov pozvať aj na raňajkové menu. Študenti majú zvýhodnené ceny.

Pokiaľ si chcete vychutnať kvalitnú kávu alebo čerstvo uvarenú čokoládu, prečítať si aktuálne informácie na internete - čaká tu na Vás príjemná kaviareň s WIFI.

Bonbónikom je voňavý čerstvý chlieb, pletenky, pagáčiky a iné pekárenské výrobky. Chcete potešiť kolegyňu kvetmi alebo si spríjemniť kanceláriu črepníkovými kvetmi? Na prízemí nájdete kvetinárstvo, v tesnej blízkosti si môžete kúpiť dennú tlač či tabakové výrobky.

V marci pribudlo na viac ako 1000 m2 moderné fitnescentrum. Svojou vybavenosťou splní očakávania aj náročným zákazníkom. Okrem priestrannej a kvalitne vybavenej posilňovne, spinningovej miestnosti či aeróbneho cvičenia bude pravidelne informovať svojich členov o hodinách zumby či pilates. K dispozícii sú skupinové cvičenia, ale môžete rovnako mať aj individuálny tréning s osobným trénerom. Je tu detský kútik, občerstvenie a po cvičení môžete navštíviť napríklad sauny, vírivku alebo si dať kvalitnú masáž.

Svojou atraktívnou polohou pri známej technickej pamiatke z dielne známeho slovenského architekta Dušana Jurkoviča - Vodárenskej veži - láka bizniscentrum svojich návštevníkov.

30. marca (streda) sa uskutoční opäť Deň otvorených dverí, kedy môžu prísť záujemcovia o obhliadku a makléri im predstavia možnosti prenájmu ako kancelárskych, tak aj obchodných priestorov. Stále ešte hľadáme vhodného prevádzkovateľa kancelárskych potrieb a lekáreň.

Zaujímavosťou je široká ponuka kancelárií už od 14m2. Väčšie plochy je možné si dať prispôsobiť – vyskladať podľa vlastných predstáv, nakoľko dnes sú v štandarde holopriestor a investor ich dokončí do užívaniaschopného stavu po konzultácii s budúcim nájomcom. Ako povedala marketingová manažérka projektu Ing. Andrea Hozzánková „práve možnosť vytvoriť si členenie budúcich kancelárií podľa vlastných predstáv hodnotia budúci nájomcovia ako hlavnú výhodu. Mnohí využívajú aj sťahovanie zdarma a väčšina podpisuje zmluvu na dlhšie obdobie, aby mohli získať výhodu nájomných prázdnin.“ Z uvedeného vyplýva, že nielen kvalitou projektu je AQUAPOLIS v Trnave atraktívnou adresou, prevádzkovateľ ponúka benefity, aké stále nie sú samozrejmosťou.

Pokiaľ zvažujete aj Vy možnosť sťahovania Vašej spoločnosti, príďte sa pozrieť!

Individuálne obhliadky: Soňa Balážová 0911 840 059 realitná kancelária Centrum bývania

AQUAPOLIS Trnava

fitnes.jpg

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch