Vysoké úroky? Na kamenné banky zabudnite

Vývoj na trhu dokazuje, že kamenné banky majú silnú konkurenciu. Online banky vedia ponúknuť klientom lepšie podmienky. Okrem nižších poplatkov súperia aj vyššími úrokmi.

BRATISLAVA. Zaujímavý úrok môžete získať aj bez viazanosti. Ak chcete mať peniaze stále po ruke ako na bežnom účte a k tomu zarábať na úrokoch, otvorte si v banke sporiaci účet.

Sporiaci účet bez viazanosti a bez povinných minimálnych vkladov ponúka viacero bánk na našom trhu. Aktuálne najvyšší úrok získate v novej direct banke ZUNO, a to až 1,8 % ročne. Je to úrok, ktorý v mnohých kamenných bankách nedostanete ani na ročnom termínovanom vklade. Pritom na svoje peniaze nemôžete siahnuť celý rok, ak sa chcete vyhnúť sankcii za predčasný výber vkladu.

Na sporiacom účte v ZUNO máte svoje peniaze k dispozícii kedykoľvek. A to bez minimálnych vkladov, zostatkov či akýchkoľvek poplatkov a podmienok. Peniazmi disponujete ako na bežnom účte, a zároveň zarábate na lepšom úroku. Podľa vyjadrenia hovorcu ZUNO BANK Mareka Michlíka, banka zatiaľ získava najväčší objem vkladov práve cez tento typ účtu.

porovnaniesmesk.png

Pozrite si aj porovnanie sporiacich účtov bez viazanosti podľa portálu FinancnaHitparada.sk

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.

Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí

Koľko minuli účastníci na našom najväčšom festivale?