Vysoké úroky? Na kamenné banky zabudnite

Vývoj na trhu dokazuje, že kamenné banky majú silnú konkurenciu. Online banky vedia ponúknuť klientom lepšie podmienky. Okrem nižších poplatkov súperia aj vyššími úrokmi.

BRATISLAVA. Zaujímavý úrok môžete získať aj bez viazanosti. Ak chcete mať peniaze stále po ruke ako na bežnom účte a k tomu zarábať na úrokoch, otvorte si v banke sporiaci účet.

Sporiaci účet bez viazanosti a bez povinných minimálnych vkladov ponúka viacero bánk na našom trhu. Aktuálne najvyšší úrok získate v novej direct banke ZUNO, a to až 1,8 % ročne. Je to úrok, ktorý v mnohých kamenných bankách nedostanete ani na ročnom termínovanom vklade. Pritom na svoje peniaze nemôžete siahnuť celý rok, ak sa chcete vyhnúť sankcii za predčasný výber vkladu.

Na sporiacom účte v ZUNO máte svoje peniaze k dispozícii kedykoľvek. A to bez minimálnych vkladov, zostatkov či akýchkoľvek poplatkov a podmienok. Peniazmi disponujete ako na bežnom účte, a zároveň zarábate na lepšom úroku. Podľa vyjadrenia hovorcu ZUNO BANK Mareka Michlíka, banka zatiaľ získava najväčší objem vkladov práve cez tento typ účtu.

porovnaniesmesk.png

Pozrite si aj porovnanie sporiacich účtov bez viazanosti podľa portálu FinancnaHitparada.sk

Noerr advised on WebSupport deal

Noerr Slovakia is pleased to announce its new department “Digital Business”

Čo sa stalo s mojimi úsporami v druhom pilieri?

Kombinácia zasielania povinných ročných výpisov a koncoročnej situácie na akciových trhoch vystrašila sporiteľov v druhom pilieri.

Podnikanie a významné ukazovatele v roku 2019

Významné ukazovatele v roku 2019 pre zdaniteľné osoby a platcov DPH,právnické osoby, spoločnosti s ručením obmedzeným a iné.

Smartfóny Samsung Galaxy S priniesli množstvo inovácií

Samsung Galaxy S v roku 2010 predznamenal nástup nových technologických riešení.