Vysoké úroky? Na kamenné banky zabudnite

Vývoj na trhu dokazuje, že kamenné banky majú silnú konkurenciu. Online banky vedia ponúknuť klientom lepšie podmienky. Okrem nižších poplatkov súperia aj vyššími úrokmi.

BRATISLAVA. Zaujímavý úrok môžete získať aj bez viazanosti. Ak chcete mať peniaze stále po ruke ako na bežnom účte a k tomu zarábať na úrokoch, otvorte si v banke sporiaci účet.

Sporiaci účet bez viazanosti a bez povinných minimálnych vkladov ponúka viacero bánk na našom trhu. Aktuálne najvyšší úrok získate v novej direct banke ZUNO, a to až 1,8 % ročne. Je to úrok, ktorý v mnohých kamenných bankách nedostanete ani na ročnom termínovanom vklade. Pritom na svoje peniaze nemôžete siahnuť celý rok, ak sa chcete vyhnúť sankcii za predčasný výber vkladu.

Na sporiacom účte v ZUNO máte svoje peniaze k dispozícii kedykoľvek. A to bez minimálnych vkladov, zostatkov či akýchkoľvek poplatkov a podmienok. Peniazmi disponujete ako na bežnom účte, a zároveň zarábate na lepšom úroku. Podľa vyjadrenia hovorcu ZUNO BANK Mareka Michlíka, banka zatiaľ získava najväčší objem vkladov práve cez tento typ účtu.

porovnaniesmesk.png

Pozrite si aj porovnanie sporiacich účtov bez viazanosti podľa portálu FinancnaHitparada.sk

Tri pravidlá, na ktoré inovatívne firmy nikdy nezabúdajú

Patríte medzi firmy, ktoré vedia reagovať na zmeny a vyťažiť z nich?

Zákazníkom sme vďaka našim službám ušetrili viac ako milión eur

Už ste sa niekedy vymkli? Toto zaváhanie vás môže stáť aj 60 €.

Plánujete zmeniť lekára? Na toto sa potrebujete pripraviť

Nevyhovuje vám špecialita vo vašom obvode? Máte právo výberu.

Bývanie v Jarabinkách teraz s kuchynskou linkou v cene bytu

Ružinovské Jarabinky pomaly rastú a ubúda tiež voľných bytov. Už viac ako 2/3 majú svojich majiteľov.