Vysoké úroky? Na kamenné banky zabudnite

Vývoj na trhu dokazuje, že kamenné banky majú silnú konkurenciu. Online banky vedia ponúknuť klientom lepšie podmienky. Okrem nižších poplatkov súperia aj vyššími úrokmi.

BRATISLAVA. Zaujímavý úrok môžete získať aj bez viazanosti. Ak chcete mať peniaze stále po ruke ako na bežnom účte a k tomu zarábať na úrokoch, otvorte si v banke sporiaci účet.

Sporiaci účet bez viazanosti a bez povinných minimálnych vkladov ponúka viacero bánk na našom trhu. Aktuálne najvyšší úrok získate v novej direct banke ZUNO, a to až 1,8 % ročne. Je to úrok, ktorý v mnohých kamenných bankách nedostanete ani na ročnom termínovanom vklade. Pritom na svoje peniaze nemôžete siahnuť celý rok, ak sa chcete vyhnúť sankcii za predčasný výber vkladu.

Na sporiacom účte v ZUNO máte svoje peniaze k dispozícii kedykoľvek. A to bez minimálnych vkladov, zostatkov či akýchkoľvek poplatkov a podmienok. Peniazmi disponujete ako na bežnom účte, a zároveň zarábate na lepšom úroku. Podľa vyjadrenia hovorcu ZUNO BANK Mareka Michlíka, banka zatiaľ získava najväčší objem vkladov práve cez tento typ účtu.

porovnaniesmesk.png

Pozrite si aj porovnanie sporiacich účtov bez viazanosti podľa portálu FinancnaHitparada.sk

Stavebná fakulta hostila medzinárodnú konferenciu CSASC

V dňoch 11. a ž 14. septembra sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnila piata medzinárodná konferencia CSASC 2018

Cestárske kariérne dni 2018 na SvF

Takmer 30 stredoškolákov sa zúčastnilo Cestárskych kariérnych dní na pôde Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Najužitočnejšia appka

Uľahčí život všetkým rodičom i zábudlivcom

IKEA je postavená na tých správnych hodnotách

Richard Citnar je riaditeľom najväčšieho obchodného domu IKEA v strednej Európe.