Štvrtok, 17. október, 2019 | Meniny má Hedviga

Originálne byty pre originálnych ľudí - Vinohradis ožíva. Vo Vinohradise sa už býva.

Umenie bývania, domova s priestormi šitými na mieru - tak možno charakterizovať rezidenčný komplex Vinohradis v Bratislave. Originálne byty pre originálnych ľudí spĺňajú predstavu moderného apartmánového bývania.

Byty v najprestížnejšej časti Bratislavy, na podkolibskej stráni tu odovzdala prvým vlastníkom koncom minulého roku jedna z najväčších developerských spoločností strednej a východnej Európy – Globe Trade Centre S.A.(GTC). Kľúče od 178 bytov si postupne prebrali noví majitelia bytov vo vilových domoch s upravenými plochami v exteriéri, pešími chodníkmi, cestami i garážami. Čoskoro sa areál doplní aj o detské ihrisko. Nová moderná vilová štvrť bratislavského Nového mesta – VINOHRADIS – ožíva.

Spoločnosť svojim prvým rezidenčným projektom na Slovensku uspela, hovorí Shalom Mor, Managing Director pre Slovensko. Záujem o byty z prvej etapy bol mimoriadny. Novými obyvateľmi bratislavskej rezidenčnej štvrti Nová Koliba pod ulicami Podkolibská a Sliačska sú už dnes úspešní mladí ľudia túžiaci po originálnych nadštandardných riešeniach a pohodlí. Svojou architektúrou, dizajnom spätým s harmóniou prírody a originalitou riešenia vnútorných priestorov spĺňajú tu byty predstavu o modernom bývaní.

Okrem zelene, ktorá obklopuje celú rezidenciu a blízkeho lesoparku, komplex obyvateľom ponúka originálne bývanie. Jeho prednosťou je priestrannosť a komfortnosť bytov, moderné riešenia kuchýň a ich včlenenie do spoločného obývacieho priestoru, veľké balkóny či strešné terasy alebo zelené predzáhradky. Predovšetkým však oslovil panoramatický výhľad na krajinnú scenériu Bratislavy. Domy s najmodernejšími povrchovými úpravami materiálov, ako je drevo či sklo sú zárukou dlhej životnosti celého bytového komplexu vôbec.

Priestranné byty v zelenom prostredí v kombinácii s blízkosťou všetkých dôležitých mestských aktivít a jeho spoločenského života majú prednosť aj v bezprostrednom napojení na služby, obchody a na dopravné tepny mesta. Obyvatelia novej štvrte už dnes oceňujú tieto bonusy, ku ktorým radia aj garážové stojiská i vonkajšie parkovacie plochy, parkové a terénne úpravy okolia či nové cesty i priestranné chodníky. Dielo sme koncom jesene preberali v dobrej kvalite, hovorí Shalom Mor, Sme radi, že naši klienti prišli a aj v ďalších fázach projektu prídu do upraveného prostredia. Dizajnéri spravili kus dobrej práce a finálne dielo je verným odrazom vizualizácií, ktoré sme mali v ponuke pre klientov. Jar už to svojou zeleňou len podčiarkne.

finala.jpg

Udržateľné úspešné podnikanie na Slovensku a v Bulharsku

Univerzita národného a svetového hospodárstva v Sofii v spolupráci s EU v Bratislave zorganizovali medzinárodnú konferenciu.

Slováci sú chlebovým národom

Slováci sú chlebovým národom a až dve tretiny z nás jedia na raňajky chlieb a pečivo.

Kedy je správny čas nasťahovať sa do novostavby?

Pozor na znečisťujúce látky v interiéri.