Originálne byty pre originálnych ľudí - Vinohradis ožíva. Vo Vinohradise sa už býva.

Umenie bývania, domova s priestormi šitými na mieru - tak možno charakterizovať rezidenčný komplex Vinohradis v Bratislave. Originálne byty pre originálnych ľudí spĺňajú predstavu moderného apartmánového bývania.

Byty v najprestížnejšej časti Bratislavy, na podkolibskej stráni tu odovzdala prvým vlastníkom koncom minulého roku jedna z najväčších developerských spoločností strednej a východnej Európy – Globe Trade Centre S.A.(GTC). Kľúče od 178 bytov si postupne prebrali noví majitelia bytov vo vilových domoch s upravenými plochami v exteriéri, pešími chodníkmi, cestami i garážami. Čoskoro sa areál doplní aj o detské ihrisko. Nová moderná vilová štvrť bratislavského Nového mesta – VINOHRADIS – ožíva.

Spoločnosť svojim prvým rezidenčným projektom na Slovensku uspela, hovorí Shalom Mor, Managing Director pre Slovensko. Záujem o byty z prvej etapy bol mimoriadny. Novými obyvateľmi bratislavskej rezidenčnej štvrti Nová Koliba pod ulicami Podkolibská a Sliačska sú už dnes úspešní mladí ľudia túžiaci po originálnych nadštandardných riešeniach a pohodlí. Svojou architektúrou, dizajnom spätým s harmóniou prírody a originalitou riešenia vnútorných priestorov spĺňajú tu byty predstavu o modernom bývaní.

Okrem zelene, ktorá obklopuje celú rezidenciu a blízkeho lesoparku, komplex obyvateľom ponúka originálne bývanie. Jeho prednosťou je priestrannosť a komfortnosť bytov, moderné riešenia kuchýň a ich včlenenie do spoločného obývacieho priestoru, veľké balkóny či strešné terasy alebo zelené predzáhradky. Predovšetkým však oslovil panoramatický výhľad na krajinnú scenériu Bratislavy. Domy s najmodernejšími povrchovými úpravami materiálov, ako je drevo či sklo sú zárukou dlhej životnosti celého bytového komplexu vôbec.

Priestranné byty v zelenom prostredí v kombinácii s blízkosťou všetkých dôležitých mestských aktivít a jeho spoločenského života majú prednosť aj v bezprostrednom napojení na služby, obchody a na dopravné tepny mesta. Obyvatelia novej štvrte už dnes oceňujú tieto bonusy, ku ktorým radia aj garážové stojiská i vonkajšie parkovacie plochy, parkové a terénne úpravy okolia či nové cesty i priestranné chodníky. Dielo sme koncom jesene preberali v dobrej kvalite, hovorí Shalom Mor, Sme radi, že naši klienti prišli a aj v ďalších fázach projektu prídu do upraveného prostredia. Dizajnéri spravili kus dobrej práce a finálne dielo je verným odrazom vizualizácií, ktoré sme mali v ponuke pre klientov. Jar už to svojou zeleňou len podčiarkne.

finala.jpg

Na štedrovečernom stole sa miešajú tradície so štipkou odvahy

Vianoce sú nielen kresťanským sviatkom, ale aj časom pre rodinnú pohodu, odpočinok a v neposlednom rade aj dobré jedlá.

Nový kancelársky koncept myhive už aj v Bratislave

IMMOFINANZ uvádza svoju medzinárodnú kancelársku značku myhive. Z budov Polus Towers I a II sa stávajú myhive Polus Towers.

Sprievodca pivnou kultúrou v Berlíne. Majú Nemci dobré pivo?

Aké pivo majú Nemci najradšej a vedia vôbec správne načapovať plzničku?

Alexej Fulmek: Bol som dlho v SME

Už dnes si môžete kúpiť špeciálne vianočné vydanie SME s knihou len za 4,99 €.