Posledná šanca na extra Valentínsku zľavu na PZP

Iba do 14. februára je povinné zmluvné poistenie (PZP) na genertel.sk so zľavou až do 15% pre vybrané typy vozidiel. Všetci „zaľúbení” môžu získať plus 5% extra zľavu ak poistia dve autá naraz prostredníctvom zákazníckeho centra poisťovne na čísle 0850 555 555. Nepremeškajte túto možnosť a poistite vaše auto už dnes. Akcia platí iba do 14. februára!

„Vodičom sa snažíme poskytnúť čo najnižšie ceny poistenia a dodržiavať pri tom spravodlivý princíp oceňovania. Ako prvá poisťovňa striktne dodržiavame princíp bonusov a malusov čím vieme zabezpečiť veľmi výhodné ceny pre vodičov, ktorí dlhodobo nezaviňujú dopravné nehody. Poistné je možné získať už od 55EUR ročne, pričom súčasná valentínska akcia cenu znižuje o ďalších 5% extra pri poistení dvoch a viac áut cez naše call centrum. Vodiči môžu využiť túto akciu už dnes, aj keď ich nové poistenie začne až o niekoľko mesiacov.” povedal marketingový manažér Genertel Slovensko Samuel Martiš.

Výhodou online poisťovne Genertel je jednoduchosť a dostupnosť. Svoje služby poskytuje cez internet alebo telefón s podporou moderných informačných technológií, ktoré znižujú náklady. Práve z tohto dôvodu sa zákazníci môžu tešiť atraktívnym poistným cenám. Stačí kliknúť na genertel.sk alebo zavolať na číslo 0850 555 555. Pri uzavretí poistnej zmluvy nie je potrebný žiadny podpis, či sprostredkovateľ a nečaká vás dlhé čakanie v rade. Poistený ste za pár minút a poistenie nadobúda platnosť ihneď po odkliku alebo dohode s operátorom. Zmluva, ako aj zelená a biela karta prídu obratom na váš email a do pár dní aj poštou, pričom zaplatiť môžete až do 30-tich dní.

Genertel je súčasťou medzinárodnej skupiny Generali Group. Na slovenskom trhu pôsobí samostatne a nezávisle od poisťovne Generali Slovensko. Generali Group je v súčasnej kontinentálnej Európe lídrom na trhu online poistenia.

Pre výpočet PZP kliknite tu!

*výška zľavy až do 15% závisí od histórie škodovosti, údajov o vozidle a poistencovi. 5% extra zľava platí iba pri poistení dvoch a viac áut cez call centrum na 0850 555 555.

Atos a Google Cloud nadviazali globálne partnerstvo

Podnikom vďaka tomu poskytnú bezpečný hybridný cloud, riešenia pre spoluprácu i strojové učenie

Košice majú svoju prvú Kozlovnu s najdlhším výčapom

Majestátna socha kozla pozerajúceho sa na všetkých naokolo, kovový reliéf s kopýtkami na stenách či jeden z najdlhších výčapov.

V špeciálnom kole sú vyčlenené 4 milióny € pre kotly a čerpadlá

Ak chcete príspevok z projektu Zelená domácnostiam, o poukážku žiadajte v máji.

NBS od leta opäť sprísňuje hypotéky. Viete čo vás čaká?

Od 1. júla 2018 sa opäť sprísňujú pravidlá hypoték. Ak ste doteraz váhali, či kúpiť nehnuteľnosť, rozhodnite sa čím skôr.