Bizniscentrum Aquapolis sa stáva pôsobiskom firiem z Trnavského kraja

Svojou atraktívnou polohou pri známej technickej pamiatke z dielne známeho slovenského architekta Dušana Jurkoviča - Vodárenskej veži - láka svojich nových nájomcov.

26. januára (streda) sa uskutoční opäť Deň otvorených dverí, kedy môžu prísť záujemcovia o obhliadku a skúsení makléri im predstavia možnosti prenájmu ako kancelárskych, tak aj obchodných priestorov. Zaujímavosťou je široká ponuka kancelárií už od 14m2. Väčšie plochy je možné si dať prispôsobiť – vyskladať podľa vlastných predstáv, nakoľko dnes sú v štandarde holopriestor a investor ich dokončí do užívania schopného stavu po konzultácii s budúcim nájomcov. Ako povedala marketingová manažérka projektu Ing. Andrea Hozzánková „práve možnosť vytvoriť si členenie budúcich kancelárií podľa vlastných predstáv hodnotia budúci nájomcovia ako hlavnú výhodu. Mnohí využívajú aj sťahovanie zdarma a väčšina podpisuje zmluvu na dlhšie obdobie, aby mohli získať výhodu nájomných prázdnin.“ Z uvedeného vyplýva, že nielen kvalitou projektu je AQUAPOLIS v Trnave atraktívnou adresou, developer ponúka benefity, aké stále nie sú samozrejmosťou.

Atraktívnosť objektu pre budúcich nájomcov je podčiarknutá kvalitnou reštauráciou, ktorá denne ponúka kvalitné menu a čoskoro bude pre verejnosť sprístupnené aj najväčšie fitness v Trnave na ploche viac ako 1100 m2.

Pokiaľ zvažujete aj Vy možnosť sťahovania Vašej spoločnosti, príďte sa pozrieť!

Individuálne obhliadky: Soňa Balážová 0911 840 059

Bližšie informácie TU!

eeeeeeeeeeeeeeee.jpg

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov? Dá sa to aj na Slovensku

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.