Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

Jednoduché a výhodné PZP od Genertelu iba od 5€ za mesiac

Bez sprostredkovateľov, priamo, rýchlo a lacno. Tak funguje nový model PZP, ktorý uviedla na trh online poisťovňa Genertel. Poistiť sa dokáže každý sám za pár minút priamo z domu.

Nový model Povinného zmluvného poistenia (PZP) od online poisťovne Genertel je na Slovensku novinkou. Genertel s ňou prichádza po úspechoch v iných európskych krajinách. Celý princíp je založený na jednoduchosti a výhodnosti. Medzi zákazníkom a poisťovňou nestojí žiaden sprostredkovateľ ani maklér. Klient sa dokáže pomocou telefónu, alebo internetu poistiť sám v priebehu pár minút. Všetci, ktorí tak urobia do 15. novembra 2010, môžu vyhrať 20 € na benzín. Vyhráva prvých 300 zákazníkov.

„Vďaka tejto jednoduchosti a priamemu vzťahu dokážeme ponúknuť z pohľadu trhu fantastické podmienky a absolútny klientský komfor. Každý, kto vyplní jednoduchý formulár, je po odkliknutí okamžite poistený a v cene má zahrnuté aj felexibilné asistenčné služby.", povedal  Miroslav Chovan, riaditeľ Slovenskej pobočky poisťovne Genertel Insurance Ltd.

Všetko prebieha jednoducho cez internet, alebo telefonicky. Na uzatvorenie zmluvy o PZP nepotrebuje klient žiadne dokumenty ani podpis a formulár vyplní za pár minút. Na záver stačí údaje potvrdiť a PZP s okažitým krytím je hotové. Zmluva je okažite zaslaná na e-mail a písomne poštou. Na zaplatenie má klient celých 30 dní.

Genertel je súčasťou medzinárodnej skupiny Generali Group. Na slovenskom trhu pôsobí samostatne a nezávisle od poisťovne Generali Slovensko. Generali Group je v súčasnej kontinentálnej Európe lídrom na trhu priameho poistenia.

*cena závisí od histórie škodovosti, údajov vozidla a poistencovi.

Pre výpočet PZP kliknite tu!

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nové Porsche Panamera spája nespojiteľné

Porsche ide vlastnou cestou. Dokazuje, že komfort a športová jazda sa nevylučujú, pričom nadšencov oslovuje aj ako plug-in hybrid.

Tradičná plodina zo Slovenska mizne. Čo sa deje so zemiakmi?

Dovážame nielen citrusy, ale aj zemiaky.

UNIQA preberá dôchodkové fondy AXA, pre klientov sa nič nemení

Vlastníkom AXA na Slovensku sa stala UNIQA. Pre klientov sa nič nemení. Ich úspory v dôchodkových fondoch budú v bezpečí .