Jednoduché a výhodné PZP od Genertelu iba od 5€ za mesiac

Bez sprostredkovateľov, priamo, rýchlo a lacno. Tak funguje nový model PZP, ktorý uviedla na trh online poisťovňa Genertel. Poistiť sa dokáže každý sám za pár minút priamo z domu.

Nový model Povinného zmluvného poistenia (PZP) od online poisťovne Genertel je na Slovensku novinkou. Genertel s ňou prichádza po úspechoch v iných európskych krajinách. Celý princíp je založený na jednoduchosti a výhodnosti. Medzi zákazníkom a poisťovňou nestojí žiaden sprostredkovateľ ani maklér. Klient sa dokáže pomocou telefónu, alebo internetu poistiť sám v priebehu pár minút. Všetci, ktorí tak urobia do 15. novembra 2010, môžu vyhrať 20 € na benzín. Vyhráva prvých 300 zákazníkov.

„Vďaka tejto jednoduchosti a priamemu vzťahu dokážeme ponúknuť z pohľadu trhu fantastické podmienky a absolútny klientský komfor. Každý, kto vyplní jednoduchý formulár, je po odkliknutí okamžite poistený a v cene má zahrnuté aj felexibilné asistenčné služby.", povedal  Miroslav Chovan, riaditeľ Slovenskej pobočky poisťovne Genertel Insurance Ltd.

Všetko prebieha jednoducho cez internet, alebo telefonicky. Na uzatvorenie zmluvy o PZP nepotrebuje klient žiadne dokumenty ani podpis a formulár vyplní za pár minút. Na záver stačí údaje potvrdiť a PZP s okažitým krytím je hotové. Zmluva je okažite zaslaná na e-mail a písomne poštou. Na zaplatenie má klient celých 30 dní.

Genertel je súčasťou medzinárodnej skupiny Generali Group. Na slovenskom trhu pôsobí samostatne a nezávisle od poisťovne Generali Slovensko. Generali Group je v súčasnej kontinentálnej Európe lídrom na trhu priameho poistenia.

*cena závisí od histórie škodovosti, údajov vozidla a poistencovi.

Pre výpočet PZP kliknite tu!

Škola fantázie v Tatralandii. Keď učenie dokáže baviť

Jeden z importovaných sviatkov som si s vnúčatami natoľko obľúbil, že za ním už po tretí raz vycestujeme. Opät do Tatralandie.

Brieždenie pod lomenicou

Úspešný workshop ARCHTVOR má už druhý ročník za sebou.

Chcete investovať a zároveň sporiť s 3% úrokom?

Využite Kombiprodukt a získajte najvýhodnejší úrok na trhu