Nová technológia od Tatra banky skráti rady v obchodoch

Tatra banka, líder na trhu s platobnými kartami, postupne mení všetky platobné karty na bezkontaktné. Obchodníci, ste na takúto zmenu pripravení?

Bezkontaktná technológia MasterCard® PayPassTM zjednoduší platenie za tovary a služby v jednorazovej hodnote do 20 eur. Tieto platby budú sprocesované rýchlejšie, bez nutnosti zadávať PIN kód či podpisovať pokladničný doklad. Zákazník jednoducho priloží platobnú kartu k čítačke a v priebehu 5 sekúnd terminál platbu spracuje. Výhody, ktoré prinesie zrýchlenie platobného styku, pocítia nielen zákazníci, ale aj obchodníci.

Rýchle pokladne

Vďaka modernej technológii PayPassTM nemusí obchodník čakať na autorizáciu platby zo strany banky a dokáže obslúžiť až 7-krát viac zákazníkov. Maximalizuje tak svoje zisky z predaja a minimalizuje čakacie doby pri pokladniach.

Pravidelní zákazníci

Čas, ktorý obchodník ušetrí pri blokovaní, môže efektívne investovať do individuálneho prístupu a budovania dobrých vzťahov so zákazníkmi. Pozitívna skúsenosť zákazníka s prevádzkou sa v okamihu premietne aj do zvýšenia jeho lojality.

Vyššie tržby

Výskumy preukázali, že zákazníci, ktorí platia kartou, míňajú viac ako tí, ktorí sú odkázaní na hotovosť. V roku 2009 bol prostredníctvom platobných kariet realizovaný predaj v hodnote 3,10 miliárd eur, čo predstavuje medziročný nárast oproti roku 2008 o takmer 9 %.

Imidž prevádzky

Buďte prvou prevádzkou vo vašom okolí, ktorá umožní zákazníkom platiť bezkontaktne. Kompletný zoznam predajní s bezkontaktnými terminálmi od Tatra banky teraz nájdete na webovej stránke www.tatrabanka.sk.

Staňte sa aj vy jednou z najmodernejších predajní na Slovensku!

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.