Sobota, 29. február, 2020 | Meniny má

Nealkoholické pivo Birell svojou plnou chuťou prekvapí aj najväčších skeptikov

Kvalita surovín, preverený výrobný postup a špeciálne kvasnice stoja za úspechom nealkoholického piva Birell u milovníkov piva.

K letu, dovolenke a oddychu už tradične patrí aj osvieženie v podobe piva. Svojho zlatého moku sa nemusíte vzdať ani s príchodom jesenných dní a to ani za volantom. Jedinečná chuť nealkoholického piva Birell si vás získa svojou plnou chuťou. Jej zárukou je najmä využitie špeciálnych kvasníc, vďaka ktorým sa nealkoholický Birell varí rovnako ako klasické pivo.

Milovníci pivného osvieženia nemusia smútiť za letnou sezónou. Lahodné potešenie zo zlatého moku nepominie len preto, že čas prázdnin sa skončil. Pracovné aktivity, nutnosť tráviť čas za volantom a moderný životný štýl sa dajú dokonale skĺbiť s konzumáciou nealkoholického zlatého moku Birell. „Vďaka našim sládkom, prísnym kritériám kvality a nekompromisnému prístupu k výslednej chuti sa dnes môžeme pýšiť nealkoholickým pivom Birell, ktoré je najpredávanejším nealkoholickým pivom u našich západných susedov v Českej republike.“ informuje Dušan Mateička, brand manažér pre značku Birell spoločnosti Pivovary Topvar. Jeho slová potvrdzuje aj prvenstvo značky Birell v kategórii nealkoholických pív na degustačnej súťaži Pivex 2010.

Konzumenti sa k nealkoholickým pivám stavajú skepticky. Jednak ich odrádza chuť, ktorá nie vždy uspokojí vycibrené chuťové poháriky pivárov, druhou nevýhodou môže byť fakt, že aj po konzumácii nealkoholického piva musia s riadením motorového vozidla pár minút počkať. Nealkoholické pivo Birell nepozná žiadne zo spomínaných negatív. Jeho jedinečná chuť sa rodí vďaka použitiu špeciálnych kvasníc vo výrobnom procese a tradičnému spôsobu varenia piva. Sadnúť za volant si konzumenti môžu po štyroch tretinkových pivách Birell aj hneď.

Prírodné suroviny bez konzervačných látok, kvalitná horská voda a prepracovaný výrobný proces robia z nealkoholického piva Birell vyhľadávaný osviežujúci nápoj plnej chuti na akúkoľvek príležitosť.

Jarné upratovanie s KOSITom

Spoločnosť KOSIT oslovila zástupcov mestských častí s ponukou spolupráce na najväčšej dobrovoľníckej akcii v našom meste.

Obdarujte vašich blízkych s darčekovými kartami VIVO! Bratislava

Moderné komunitné nákupné centrum VIVO! Bratislava koncom januára 2020 prináša pre zákazníkov novú službu – darčekové karty.

Darčekové karty VIVO! Bratislava

Oslávte 25. výročie Revalidu a vyhrajte zájazd do Švajčiarska

Nenechajte si ujsť jedinečnú šancu vyhrať víkendový pobyt snov.