Poistenie auta na celý rok je pre dobrých vodičov už za 59 eur

Za 180 sekúnd môžete získať okamžité poistenie vozidla a nemusíte stáť v rade na pobočke a zbytočne vypĺňať formuláre.

Portál poistenie.sme.sk ponúka dobrým vodičom áut extrémne výhodné poistenie.

Služba poistenie.sme.sk inovovala svoje služby, aktuálne umožňuje uzatvoriť povinné zmluvné poistenie už od 59 eur za rok.

Poistenie auta prostredníctvom poistenie.sme.sk šetrí nielen váš čas ale i peniaze.

On-line forma nákupu zároveň umožňuje ponúknuť najvýhodnejšie ceny na poistnom trhu.

Pri uzatvorení PZP do 31. mája prostredníctvom poistenie.sme.sk alebo call centra 0850 555 555 možno získať zľavu až do 20% už na tak výhodné poistenie.

Pritom nie je dôležité, kedy vám súčasné PZP vyprší. Stačí, keď si pri uzatvorení vyberiete, odkedy má poistenie platiť.

Viac informácii o aktuálnej 20-percentnej ZĽAVE na poistenie.sme.sk.

Partner poistenie.sme.sk je GENERTEL.SK

Kto je GENERTEL.SK:

• Poisťovňa Genertel je prvá výlučne online poisťovňa. Na slovenský trh vstúpila v októbri 2010 a momentálne jej patrí miesto medzi poisťovňami a poskytovateľmi PZP poistenia.
  • Genertel je súčasťou medzinárodnej skupiny Generali Group, do ktorej patrí aj poisťovňa Generali Slovensko. Je však potrebné zdôrazniť, že PZP Generali Slovensko nie je totožný produkt s PZP Genertel. Tieto dve poisťovne áut pôsobia na slovenskom trhu oddelene a nezávisle. Obe spoločnosti sú členmi skupiny Generali PPF Holding, spoločného podniku skupiny PPF Group a skupiny Generali v krajinách strednej a východnej Európy.
  • Generali Group je tretí najväčší Európsky poskytovateľ poistenia, ktorého 100% vlastníkom je Generali Providencia so sídlom v talianskom Trieste. O dôveryhodnosti spoločnosti svedčí aj jej úspešné etablovanie vo viacerých európskych krajinách, napr. v Nemecku pod názvom CosmoDirekt, v Taliansku a v Maďarsku pod názvom Genertel a vo Francúzsku.
  • Genertel poisťovňa a.s., pobočka poisťovne iného členského štátu je evidovaná v zozname NBS "Poisťovne z iných členských štátov EÚ poskytujúce svoje služby na území SR na základe slobodného poskytovania služieb" pod poradovým číslom 9.

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.

Hovoriaci systém priblíži zrakovo znevýhodneným expozíciu múzea

Košice sú o krok bližšie k vízii smart city vďaka aplikácii Sám v múzeu.

Slovensko spieva koledy

Týždenníky MY pripravujú druhé pokračovanie predvianočnej kampane v desiatkach mestách a obciach na Slovensku.