Piatok, 19. august, 2022 | Meniny má Lýdia

Havarijnú poistku môžete mať už za pár desiatok eur

Novinka: Mini Havarijné poistenie po úspechu v západnej Európe žne úspech už aj na Slovensku. Predáva sa za približne desatinu ceny klasického havarijného poistenia.

Aj na Slovensku je konečne možné kúpiť si miniHavarijné poistenie, ktoré patrí v západnej Európe medzi najžiadanejšie poistné produkty. Za približne desatinu ceny klasického havarijného poistenia chráni vaše auto pred bežnou no neočakávanou škodou vzniknutou vašim zavinením. V priebehu uplynulých mesiacov uzatvorili Slováci už tisícky takýchto poistiek.

Najlacnejšie havarijné poistenie priniesla na slovenský trh v prvej polovici roka 2011 poisťovňa Genertel, ktorá je prvou a jedinou on-line poisťovňou na Slovensku. Táto unikátna ponuka miniHanarijného poistenia oslovila tisícky vodičov, ktorí teraz môžu uzatvoriť poistku on-line alebo telefonicky bez zbytočných „papierovačiek“ už od 29 eur ročne. Všetko pri 0% spoluúčasti, garancii škôd až do výšky 1000 eur a okamžitom on-line vybavení na www.genertel.sk.

V susednej Českej republike ale i v Maďarsku, Taliansku či Nemecku je takého pripoistenie veľmi populárne. „MiniHavarijné poistenie si môžu dovoliť všetci vodiči – bez ohľadu na to, ako staré je ich auto a na to, či ho používajú príležitostne alebo každodenne v hustej premávke,“ povedal riaditeľ Genertelu na Slovensku Miroslav Chovan.

Podľa informácií poisťovne záujem o tento cenový hit neustále narastá. Najväčším lákadlom je v súčasnosti akciová ponuka „Teraz Pri kúpe PZP v Generteli môžu vodiči získať mini Havarijné poistenie na prvé 3 mesiace ZADARMO“, dodal Chovan.

Vodiči môžu získať tento produkt bez podpisu a bez nutnosti návštevy pobočky ako súčasť zmluvy o PZP. Viac informácií o mini Havarijnom poistení na www.genertel.sk.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

50 percent áut, ktoré boli registrované pred embargom, je stále funkčných.

INZERCIA 12 h

Hyundai chce spojiť ľudí v záujme trvalej udržateľnosti.

INZERCIA 12 h

Spoločnosť Shell v rámci svojej stratégie rozvoja plánuje rozšíriť podporu pre komunity. Slovensko neobchádza.

21 h
SkryťZatvoriť reklamu