Podnikatelia, s novým produktom SPP získate plyn SuperVýhodne!

S novým produktom SPP môžete získať plyn o 15 % lacnejšie

Podnikatelia, s novým produktom SPP získate plyn SuperVýhodne!

S novým produktom SPP môžete získať plyn o 15 % lacnejšie

Každý podnikateľ má záujem na tom, aby za plyn platil čo najmenej. Odpoveďou na túto požiadavku je nový cenový produkt SuperVýhodne od SPP. Vďaka nemu môžete získať plyn o 15 % lacnejšie. A to všetko so starostlivosťou a službami od overeného a spoľahlivého dodávateľa.

Nový cenový produkt SPP SuperVýhodne predstavuje v súčasnosti jednu z najvýhodnejších cenových ponúk na trhu. Je určený pre všetkých zákazníkov z radov malých podnikateľov a živnostníkov, ale tiež pre samosprávy a nimi spravované zariadenia. Celková úspora pri tomto produkte závisí od množstva spotrebovaného plynu a tarify, do ktorej podnikateľ spadá. Ak odberateľ dodrží dohodnuté podmienky odberu v dvoch po sebe nasledujúcich 12-mesačných obdobiach, môže v prvom roku získať plyn až o 15 % lacnejšie.

tab-r958.jpg

Produkt SuperVýhodne môžu získať všetci odberatelia z radov zákazníkov mimo domácností vo všetkých tarifách M1 až M4, ktorí ešte nemajú uzatvorenú zmluvu na iný produkt SPP. Uzatvorenie zmluvy je bez poplatkov.

Vypočítajte si svoju úsporu pri produkte SuperVýhodne:

tabu-r447.jpg

Podrobné informácie o produkte SuperVýhodne od SPP získate: • osobne na jednom z 19 Zákazníckych centier SPP • telefonicky na Biznis linke 0850 111 565 (počas pracovných dní od 7.00 do 20.00 h), na faxovom čísle 02/ 58 69 90 10, prípadne na e-mailovej adrese biznislinka@spp.sk.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.

Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí

Koľko minuli účastníci na našom najväčšom festivale?