Vodiči pozor: Na výpoveď zmluvy PZP ostáva už len pondelok!

Každý motorista, ktorý si rád necháva všetko na poslednú chvíľu, by mal spozornieť, ak sa v týchto dňoch povie povinné zmluvné poistenie (PZP).

Každý motorista, ktorý si rád necháva všetko na poslednú chvíľu, by mal spozornieť, ak sa v týchto dňoch povie povinné zmluvné poistenie (PZP). Pri zmluve s výročným dňom 1. január je totiž 21. november posledným dňom, kedy tak môžu urobiť. Podpísaná výpoveď musí byť do poisťovne doručená, nestačí ju odoslať poštou.

Podľa prieskumu poisťovne Genertel, ktorá zabezpečuje službu poistenie.sme.sk sa v tomto polroku chystá zmeniť poisťovňu až 200 tisíc motoristov, ďalší zvažujú. Výpoveďou svojej starej zmluvy získajú jednu veľkú výhodu. Budú si môcť vybrať tú najvýhodnejšiu cenu. Ak by totiž zmluvu nevypovedali, museli by zaplatiť tú cenu poistného, ktorú im poisťovňa v najbližších týždňoch oznámi a tá môže byť aj vyššia.

Vodiči, ktorí majú 30 a viac rokov a jazdia bez nehody, môžu výpoveďou zmluvy u starej poisťovne získať najviac. Online poistenie.sme.sk aktuálne ponúka ZĽAVU AŽ DO 20 % v rámci akciovej ponuky platnej len do polnoci pondelka 21.11. 2011.

Úspora je v niektorých prípadoch aj niekoľko desiatok eur, ktoré môže vodič použiť na kúpu darčekov pre svojich blízkych. Poistiť svoje vozidlo na budúci rok za najlepšiu cenu je pritom naozaj jednoduché.

Viac informácii na poistenie.sme.sk

Službu poistenie.sme.sk zabezpečuje Poisťovňa Genertel.sk

Kto je Genertel.sk:

• Poisťovňa Genertel je prvá výlučne online poisťovňa.
  • Genertel je súčasťou medzinárodnej skupiny Generali Group, do ktorej patrí aj poisťovňa Generali Slovensko. Je však potrebné zdôrazniť, že PZP Generali Slovensko nie je totožný produkt s PZP Genertel. Tieto dve poisťovne áut pôsobia na slovenskom trhu oddelene a nezávisle. Obe spoločnosti sú členmi skupiny Generali PPF Holding, spoločného podniku skupiny PPF Group a skupiny Generali v krajinách strednej a východnej Európy.
  • Generali Group je tretí najväčší Európsky poskytovateľ poistenia, ktorého 100% vlastníkom je Generali Providencia so sídlom v talianskom Trieste. O dôveryhodnosti spoločnosti svedčí aj jej úspešné etablovanie vo viacerých európskych krajinách, napr. v Nemecku pod názvom CosmoDirekt, v Taliansku a v Maďarsku pod názvom Genertel a vo Francúzsku.
  • Genertel poisťovňa a.s., pobočka poisťovne iného členského štátu je evidovaná v zozname NBS "Poisťovne z iných členských štátov EÚ poskytujúce svoje služby na území SR na základe slobodného poskytovania služieb" pod poradovým číslom 9.

Tri pravidlá, na ktoré inovatívne firmy nikdy nezabúdajú

Patríte medzi firmy, ktoré vedia reagovať na zmeny a vyťažiť z nich?

Zákazníkom sme vďaka našim službám ušetrili viac ako milión eur

Už ste sa niekedy vymkli? Toto zaváhanie vás môže stáť aj 60 €.

Plánujete zmeniť lekára? Na toto sa potrebujete pripraviť

Nevyhovuje vám špecialita vo vašom obvode? Máte právo výberu.

Bývanie v Jarabinkách teraz s kuchynskou linkou v cene bytu

Ružinovské Jarabinky pomaly rastú a ubúda tiež voľných bytov. Už viac ako 2/3 majú svojich majiteľov.