Aj tento rok môžu podnikatelia vyhrať reklamu zadarmo

Telekom aj v tomto roku vyhlasuje súťaž Podeľte sa o Naj úspech, ktorá je určená živnostníkom, malým a stredným podnikateľom. Minulý ročník ...

Telekom aj v tomto roku vyhlasuje súťaž Podeľte sa o Naj úspech, ktorá je určená živnostníkom, malým a stredným podnikateľom. Minulý ročník im umožnil prostredníctvom jednoduchého on-line formulára podeliť sa s ostatnými o najväčší úspech, ktorý dosiahli vo svojom podnikaní, a najzaujímavejšie podnety získali zadarmo reklamnú kampaň.

Podobne to bude fungovať aj tento rok: na stránke www.podeltesaonajuspech.sk majú reklamychtiví podnikatelia okrem svojho najväčšieho profesionálneho úspechu uviesť aj sľub, ktorý sú voči svojim zákazníkom ochotní splniť, ak sa im podarí dostať na stupne víťazov.

Používatelia Facebooku následne dostanú možnosť hlasovať za jednotlivé sľuby a trom podnikateľom s najväčším počtom hlasov zaplatí Telekom bilbordovú a banerovú reklamnú kampaň. Navyše jeden hlasujúci získa ako odmenu smartfón.

Právo účasti majú aj neziskové organizácie, najlepšia z nich dostane bezplatne reklamný priestor na serveri zoznam.sk.

Víťaz minuloročnej súťaže, Jozef Píš zo spoločnosti www.jozefpis.sk, sa okrem podnikateľského úspechu podelil aj o pocity z víťazstva. Doteraz sa čuduje, že sa nestretol so žiadnymi neprajníkmi a všetci pozitívne reagovali na jeho víťazstvo, dokonca aj konkurenti zo súťaže mu výhru dopriali. Obchodní partneri o jeho účasti v súťaži nevedeli, ale po vyhlásení výsledkov sa k nim už informácia dostala.

Úspech uplynulého ročníka podnietil Telekom, aby kreatívnu súťaž v mierne inovovanej podobe uviedol aj tento rok a ponúkol šikovným podnikateľom možnosť dať o sebe vedieť.

foto do clanku-r656.jpg

Vaše šatstvo poputuje pre dobrú vec

Začali ste s jarným upratovaním,vyprázdnili ste šatník a zistili ste, že máte viac nepotrebného oblečenia, ako naozaj potrebujete?

Ako ďalej s obnovou Balassovho paláca

Dňa 19.2. sa o 16.00 hod v Balassovom paláci na Panskej ulici konala vernisáž „Ako ďalej s obnovou Balassovho paláca“.

Prvé ocenenia A+ udelené

0-tý ročník slávnostného odovzdávania CENY A+ za najlepšiu ateliérovú tvorbu na Stavebnej fakulte STU v Bratislave

Regionálne servisné centrum PwC

Kariérny rast s work-life balance v poradenskej firme.