PC ako darček? Kompletná a výkonná zostava s monitorom za 443€

Počítačová zostava s monitorom, klavesnicou, operačným systémom plus darček v podobe Lega, a to všetko za 443€ - na elektro.sme.sk.

Jedna z najobľúbenejších českých značiek počítačov sa definitívne presadzuje i na Slovensku. Vďaka spolupráci s internetovým obchodom elektro.sme.sk ku nám prichádza  značka HAL3000 so svojou kompletnou ponukou špičkových počítačov za prijateľné ceny.

Počítače HAL3000 sú postavené z kvalitných komponentov svetových značiek. Výrobca ponúka jedninečné série priamo podľa využitia pre konkrétneho používateľa. Ak teda zákazník hľadá výkonný počítač do kancelárie a pre biznis, môže si vybrať priamo z ponuky kancelárskych desktopov. Strednú triedu zastupuje séria počítačov pre domácnosti a k dispozícii sú aj tzv. mini počítače, ktoré sa vyznačujú kvalitným a dizajnovým spracovaním pri zachovaní vysokého výkonu. Výrobca pokrýva aj segment „all in one“ počítačov, ktoré nájdu svoje využitie najmä v baroch, reštauráciách, obchodoch a podobne. Asi najdôležitejším je však segment hráčskych počítačov kde tvorí HAL3000 absolútnu špičku pri výhodných cenách.

Dôležitou výhodou počítačov HAL3000 je záručná lehota predĺžená na 30 až 36 mesiacov a bezstarostný servis, ktorý zabezpečuje priamo výrobca so sídlom v Brne. Prípadné opravy sa vykonávajú v skrátenej dobe a s dopravou zdarma. Čerešničkou na torte sú zvýhodnené ceny operačných systémov Windows a kancelárskeho balíka Microsoft Office. Počítače HAL3000 si navyše môžete zostaviť podľa svojho želania, v ponuke sú desiatky konfigurácií stolných PC i mini PC.

5 hlavných dôvodov, prečo si vybrať počítače HAL3000:

• desiatky konfigurácií PC i notebookov za rozumné ceny
  • sú zostavené z kvalitných komponentov svetových značiek
  • predĺžená záručná lehota 30, resp. 36 mesiacov
  • bezstarostný servis
  • zvýhodnená cena softwaru od spoločnosti Microsoft (operačný systém Windows a kancelársky balík Office)

Značka HAL3000 prináša svojím fanúšikom hneď niekoľko výhodných ponúk. Jedným z nich je počítač HAL3000 Silver 9204 ku ktorému vám predajca pribalí hneď aj stavebnicu Lego zadarmo. Za necelých 443 eur tak máte nielen kompletnú počítačovú zostavu aj s monitorom, klavesnicou, operačným systémom a ostatným príslušenstvom, ale aj darček v podobe Lega.

Prevádzkovateľ elektronického obchodu elektro.sme.sk vám okrem toho prináša niektoré konfigurácie za špeciálne ceny, ktoré neponúka žiadny iný predajca na Slovensku.

Internetový obchod elektro.sme.sk prevádzkuje spoločnosť Gratex International v spolupráci s vydavateľstvom Petit Press. Ak máte otázky, na ktoré ste nenašli na stránkach elektro.sme.sk odpoveď, alebo máte tip ako zlepšiť stránky elektro.sme.sk, kontaktujte nás vyplnením on-line formulára.

Slovákom na účtoch leží 17 miliárd. Ako ich zhodnotiť?

Investovať sa dá aj bez strachu.

S mobil bankingom nosíte banku vo vrecku

V súčasnej hektickej dobe je čas vzácnou komoditou, ktorej nemáme nazvyš.

Deti z Kľušova už vedia zachraňovať životy

Škola získala unikátny prístroj.

Vyberáme správny názov firmy

Výber vhodného a správneho názvu firmy patrí medzi prvé kroky, pred založením s.r.o.