Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Nezostaňte visieť na lyžiarskom svahu! (Poistite sa v Generteli)

Aj keď je počasie v nížinách premenlivé a zdá sa, akoby zima ešte ani neprišla, na lyžiarskych svahoch je snehu, niekedy umelého, dostatok.

Aj keď je počasie v nížinách premenlivé a zdá sa, akoby zima ešte ani neprišla, na lyžiarskych svahoch je snehu, niekedy umelého, dostatok. Nižšie teploty v horách však môžu zaskočiť nejedného lyžiara – motoristu. Nejde však len o sneh na ceste, ktorý znamená len opatrnejšiu jazdu či nižšiu rýchlosť.

Motoristi by mali myslieť a pripraviť sa aj na ďalšie situácie spojené s nízkymi teplotami a snehom.  Pripomínať motoristovi škrabku na sklo síce môže znieť, ako nosenie dreva do lesa, no stále sa nájdu takí, ktorí ju nemajú. Do hôr sa hodia aj reťaze, kanister s palivom či rozmrazovač zámkov vo vrecku. Hodiť sa môže aj deka či lopatka na odhrabanie auta zo záveja.

Ani doplnková zimná výbava však nepomôže keď sa na parkovisku pod svahom vybije baterka v aute alebo sa auto na ceste pokazí. Ak však má motorista povinné zmluvné poistenie (PZP) od Genertelu, stačí zavolať asistenčnú službu, ktorú má k dispozícii bezplatne v rámci PZP, na telefónnom čísle 02 3278 4284. Poisťovňa garantuje, že pomoc príde do 60 minút, inak dostane motorista odškodné 50 eur na palivo.

Povinné zmluvné poistenie od Genertelu môžu teraz motoristi získať v rámci akcie so zľavou až do 70%. V rámci ponuky získajú aj Zimné asistenčné služby zadarmo na celú dobu poistenia. Pozor! Táto ponuka platí len do polnoci 17.1.2012.

Správna stránka pre PZP je už teraz www.genertel.sk. Kto uprednostňuje telefón, má k dispozícii linku 0850 555 555.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.