Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Voľte garanciu už dnes. Aj vodiči si zaslúžia svoje istoty!

Vodiči môžu voliť cez internet už dnes. Voliť v týchto ťažkých a krízových časoch nie je jednoduché. Vyberajte preto garantovanú ponuku PZP

Voliť v týchto ťažkých a krízových časoch nie je jednoduché. Ľúbivé heslá, ktoré po rozhodnutí ostávajú nevyplnené, sa opakujú s pravidelnou či nepravidelnou presnosťou. Aj v tejto spleti informácií však sú ponuky, pri ktorých dostane zákazník nielen prísľub, ale aj garanciu splnenia sľubu.

Túto garanciu si teraz môžete zvoliť priamo cez internet alebo telefón z pohodlia domova. Povinné zmluvné poistenie s garanciou najnižšej ceny na trhu môžu vodiči s vybranými autami nad 70 kW jazdiaci bez nehody získať na poistenie.sme.sk.

„Kto dostane lepšiu ponuku na trhu, preukáže to, rozdiel vyplatíme a ešte pridáme extra zľavu 5%. Táto ponuka platí aj pre motoristov, ktorí majú výročný deň súčasného poistenia na jar alebo v lete pri kúpe cez telefón alebo web už len do dnešnej polnoci.,“ dodal Samuel Martiš z poisťovne Genertel, ktorá zabezpečuje poistenie.sme.sk.

Viac info a GARANCIÍ NAJNIŽŠEJ CENY PZP na poistenie.sme.sk.

Službu poistenie.sme.sk zabezpečuje Poisťovňa Genertel.sk

Kto je Genertel.sk:

• Poisťovňa Genertel je prvá výlučne online poisťovňa.
  • Genertel je súčasťou medzinárodnej skupiny Generali Group, do ktorej patrí aj poisťovňa Generali Slovensko. Je však potrebné zdôrazniť, že PZP Generali Slovensko nie je totožný produkt s PZP Genertel. Tieto dve poisťovne áut pôsobia na slovenskom trhu oddelene a nezávisle. Obe spoločnosti sú členmi skupiny Generali PPF Holding, spoločného podniku skupiny PPF Group a skupiny Generali v krajinách strednej a východnej Európy.
  • Generali Group je tretí najväčší Európsky poskytovateľ poistenia, ktorého 100% vlastníkom je Generali Providencia so sídlom v talianskom Trieste. O dôveryhodnosti spoločnosti svedčí aj jej úspešné etablovanie vo viacerých európskych krajinách, napr. v Nemecku pod názvom CosmoDirekt, v Taliansku a v Maďarsku pod názvom Genertel a vo Francúzsku.
  • Genertel poisťovňa a.s., pobočka poisťovne iného členského štátu je evidovaná v zozname NBS "Poisťovne z iných členských štátov EÚ poskytujúce svoje služby na území SR na základe slobodného poskytovania služieb" pod poradovým číslom 9.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line