Voľte garanciu už dnes. Aj vodiči si zaslúžia svoje istoty!

Vodiči môžu voliť cez internet už dnes. Voliť v týchto ťažkých a krízových časoch nie je jednoduché. Vyberajte preto garantovanú ponuku PZP

Voliť v týchto ťažkých a krízových časoch nie je jednoduché. Ľúbivé heslá, ktoré po rozhodnutí ostávajú nevyplnené, sa opakujú s pravidelnou či nepravidelnou presnosťou. Aj v tejto spleti informácií však sú ponuky, pri ktorých dostane zákazník nielen prísľub, ale aj garanciu splnenia sľubu.

Túto garanciu si teraz môžete zvoliť priamo cez internet alebo telefón z pohodlia domova. Povinné zmluvné poistenie s garanciou najnižšej ceny na trhu môžu vodiči s vybranými autami nad 70 kW jazdiaci bez nehody získať na poistenie.sme.sk.

„Kto dostane lepšiu ponuku na trhu, preukáže to, rozdiel vyplatíme a ešte pridáme extra zľavu 5%. Táto ponuka platí aj pre motoristov, ktorí majú výročný deň súčasného poistenia na jar alebo v lete pri kúpe cez telefón alebo web už len do dnešnej polnoci.,“ dodal Samuel Martiš z poisťovne Genertel, ktorá zabezpečuje poistenie.sme.sk.

Viac info a GARANCIÍ NAJNIŽŠEJ CENY PZP na poistenie.sme.sk.

Službu poistenie.sme.sk zabezpečuje Poisťovňa Genertel.sk

Kto je Genertel.sk:

• Poisťovňa Genertel je prvá výlučne online poisťovňa.
  • Genertel je súčasťou medzinárodnej skupiny Generali Group, do ktorej patrí aj poisťovňa Generali Slovensko. Je však potrebné zdôrazniť, že PZP Generali Slovensko nie je totožný produkt s PZP Genertel. Tieto dve poisťovne áut pôsobia na slovenskom trhu oddelene a nezávisle. Obe spoločnosti sú členmi skupiny Generali PPF Holding, spoločného podniku skupiny PPF Group a skupiny Generali v krajinách strednej a východnej Európy.
  • Generali Group je tretí najväčší Európsky poskytovateľ poistenia, ktorého 100% vlastníkom je Generali Providencia so sídlom v talianskom Trieste. O dôveryhodnosti spoločnosti svedčí aj jej úspešné etablovanie vo viacerých európskych krajinách, napr. v Nemecku pod názvom CosmoDirekt, v Taliansku a v Maďarsku pod názvom Genertel a vo Francúzsku.
  • Genertel poisťovňa a.s., pobočka poisťovne iného členského štátu je evidovaná v zozname NBS "Poisťovne z iných členských štátov EÚ poskytujúce svoje služby na území SR na základe slobodného poskytovania služieb" pod poradovým číslom 9.

Prihláste sa a vložte PR článok

Detské zúbky sú veda

Vedeli ste, že so starostlivosťou o detské zúbky treba začať už v tehotenstve, alebo dokonca ešte predtým?

Štartujú jesenné módne dni v Poluse

Čo delí módnu ikonu od otrokyne trendov? Predsa vyberaný vkus! Polus vám ponúka profesionálny osobný servis pri hľadaní štýlu.

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla.

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.