Voľte garanciu už dnes. Aj vodiči si zaslúžia svoje istoty!

Vodiči môžu voliť cez internet už dnes. Voliť v týchto ťažkých a krízových časoch nie je jednoduché. Vyberajte preto garantovanú ponuku PZP

Voliť v týchto ťažkých a krízových časoch nie je jednoduché. Ľúbivé heslá, ktoré po rozhodnutí ostávajú nevyplnené, sa opakujú s pravidelnou či nepravidelnou presnosťou. Aj v tejto spleti informácií však sú ponuky, pri ktorých dostane zákazník nielen prísľub, ale aj garanciu splnenia sľubu.

Túto garanciu si teraz môžete zvoliť priamo cez internet alebo telefón z pohodlia domova. Povinné zmluvné poistenie s garanciou najnižšej ceny na trhu môžu vodiči s vybranými autami nad 70 kW jazdiaci bez nehody získať na poistenie.sme.sk.

„Kto dostane lepšiu ponuku na trhu, preukáže to, rozdiel vyplatíme a ešte pridáme extra zľavu 5%. Táto ponuka platí aj pre motoristov, ktorí majú výročný deň súčasného poistenia na jar alebo v lete pri kúpe cez telefón alebo web už len do dnešnej polnoci.,“ dodal Samuel Martiš z poisťovne Genertel, ktorá zabezpečuje poistenie.sme.sk.

Viac info a GARANCIÍ NAJNIŽŠEJ CENY PZP na poistenie.sme.sk.

Službu poistenie.sme.sk zabezpečuje Poisťovňa Genertel.sk

Kto je Genertel.sk:

• Poisťovňa Genertel je prvá výlučne online poisťovňa.
  • Genertel je súčasťou medzinárodnej skupiny Generali Group, do ktorej patrí aj poisťovňa Generali Slovensko. Je však potrebné zdôrazniť, že PZP Generali Slovensko nie je totožný produkt s PZP Genertel. Tieto dve poisťovne áut pôsobia na slovenskom trhu oddelene a nezávisle. Obe spoločnosti sú členmi skupiny Generali PPF Holding, spoločného podniku skupiny PPF Group a skupiny Generali v krajinách strednej a východnej Európy.
  • Generali Group je tretí najväčší Európsky poskytovateľ poistenia, ktorého 100% vlastníkom je Generali Providencia so sídlom v talianskom Trieste. O dôveryhodnosti spoločnosti svedčí aj jej úspešné etablovanie vo viacerých európskych krajinách, napr. v Nemecku pod názvom CosmoDirekt, v Taliansku a v Maďarsku pod názvom Genertel a vo Francúzsku.
  • Genertel poisťovňa a.s., pobočka poisťovne iného členského štátu je evidovaná v zozname NBS "Poisťovne z iných členských štátov EÚ poskytujúce svoje služby na území SR na základe slobodného poskytovania služieb" pod poradovým číslom 9.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.