Ušetrite na aute aj napriek rekordným cenám palív

Benzín ešte v histórii nikdy nestál toľko čo teraz. Priemerná cena za liter prekonala 1,530 eura za liter a natankovanie do plna tak oproti cenám spred pár rokov zdraželo aj o desiatky eur.

Benzín ešte v histórii nikdy nestál toľko čo teraz. Priemerná cena za liter už podľa portálu Natankuj.sk prekonala 1,530 eura za liter a natankovanie do plna tak oproti cenám spred pár rokov zdraželo aj o desiatky eur. Aj keď nafta ešte historické maximum neprekonala, je mu veľmi blízko.

Ceny palív navyše môžu rásť ďalej, čo sa prejaví v peňaženke každého motoristu. Úspory na aute preto treba hľadať inde a nespoliehať sa, že benzín alebo nafta v blízkom čase výrazne zlacnejú. „Chceme motoristom pomôcť prekonať toto obdobie rekordných cien. Nejde len o palivá, ale aj o poistenie prípadne ďalšie služby motoristom. Prepoistením auta k nám môžu získať najvýhodnejšiu cenu povinného zmluvného poistenia na trhu a ušetriť tak aj desiatky eur ročne. Navyše garantujeme, že majitelia vybraných áut jazdiaci bez nehôd, dostanú u nás najnižšiu cenu. A keď nájdu lepšiu, dorovnáme ju a pridáme extra zľavu 5 percent,“ povedal Samuel Martiš z online poisťovne Genertel, ktorá prevádzkuje poistenie.sme.sk.

Táto akciová ponuka platí tento rok výnimočne o jeden deň dlhšie, napriek tomu končí už dnes - 29. februára 2012 o polnoci.

Navyše, každý, kto si v súčasnosti urobí kalkuláciu poistného pre svoje auto na poistenie.sme.sk, bude zaradený do zlosovania o šesť výhier vo výške 555,555 eura. Do zlosovania budú zaradení všetci bez ohľadu na to, či si PZP kúpia.

Viac informácií na poistenie.sme.sk. Pre tých, ktorí uprednostňujú telefonovanie, je tu linka 0850 555 555.

Službu poistenie.sme.sk zabezpečuje Poisťovňa Genertel.sk

Kto je Genertel.sk:

• Poisťovňa Genertel je prvá výlučne online poisťovňa.
  • Genertel je súčasťou medzinárodnej skupiny Generali Group, do ktorej patrí aj poisťovňa Generali Slovensko. Je však potrebné zdôrazniť, že PZP Generali Slovensko nie je totožný produkt s PZP Genertel. Tieto dve poisťovne áut pôsobia na slovenskom trhu oddelene a nezávisle. Obe spoločnosti sú členmi skupiny Generali PPF Holding, spoločného podniku skupiny PPF Group a skupiny Generali v krajinách strednej a východnej Európy.
  • Generali Group je tretí najväčší Európsky poskytovateľ poistenia, ktorého 100% vlastníkom je Generali Providencia so sídlom v talianskom Trieste. O dôveryhodnosti spoločnosti svedčí aj jej úspešné etablovanie vo viacerých európskych krajinách, napr. v Nemecku pod názvom CosmoDirekt, v Taliansku a v Maďarsku pod názvom Genertel a vo Francúzsku.
  • Genertel poisťovňa a.s., pobočka poisťovne iného členského štátu je evidovaná v zozname NBS "Poisťovne z iných členských štátov EÚ poskytujúce svoje služby na území SR na základe slobodného poskytovania služieb" pod poradovým číslom 9.

Prihláste sa a vložte PR článok

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.

Plug-in, hybrid alebo elektromobil? Poradíme, ako správne vybrať

Zvažujete prechod od spaľovacieho motora k elektrickému? Toto by ste mali predtým vedieť.

Program obnovy chodníkov v Starom Meste schválený

M. Borguľa predložil uznesenie s návrhom Programu obnovy chodníkov na území Starého Mesta. Uznesenie bolo zastupiteľstvom prijaté.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Zväz slovenských vedeckých spoločností udelil štyrom fakultám dvoch slovenských univerzít prvé certifikáty EUR-ACE.