Domácu spotrebu elektriny kontroluje nová mobilná aplikácia

Moja SSE pre Android a iPhone prehľadne znázorní, ktorý spotrebič by ste mali vymeniť.

Moja SSE pre Android a iPhone prehľadne znázorní, ktorý spotrebič by ste mali vymeniť.

Ak ste zvedaví, aký bude približne váš účet za elektrinu aj po tom, ako malý LCD televízor vymeníte za obrovskú plazmu, stačí si stiahnuť bezplatnú mobilnú aplikáciu Moja SSE. Pre svojich klientov i neklientov ju priniesla Stredoslovenská energetika. Aplikácia vám ukáže, koľko vás stoja vaše elektrospotrebiče a na základe toho vypočíta orientačné ročné náklady.

Základnou funkciou aplikácie je prehľadný zápisník spotreby domu alebo bytu. Všetky výkyvy spotreby sa spracovávajú do týždenných a mesačných grafov.  Moja SSE podporuje kontrolu viacerých virtuálnych elektromerov. Kontrolovať tak môžete dom starých rodičov alebo víkendovú chatu. V čase ohláseného odpisovania elektromerov je tiež možné odoslať údaje do SSE priamo z aplikácie.

Obzvlášť zaujímavá a hodnotná je funkcia Sadzby. Stačí zadať spotrebu a spôsob využívania elektriny a aplikácia vám zobrazí ideálnu sadzbu pre vašu domácnosť. Ďalší spôsob ako ušetriť kilowatty.

Zaujímavými doplnkami sú Tipy na šetrenie elektrickej energie v domácnosti, jednoduché svietidlo spolupracujúce s bleskom smartfónu či zoznam zákazníckych centier Stredoslovenskej energetiky vrátane ich zobrazenia na mape a navigácie k tej najbližšej.

obrazok3-r470.jpg

Pozrite si aj video o tom, ako aplikáciu používať.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu