Domácu spotrebu elektriny kontroluje nová mobilná aplikácia

Moja SSE pre Android a iPhone prehľadne znázorní, ktorý spotrebič by ste mali vymeniť.

Moja SSE pre Android a iPhone prehľadne znázorní, ktorý spotrebič by ste mali vymeniť.

Ak ste zvedaví, aký bude približne váš účet za elektrinu aj po tom, ako malý LCD televízor vymeníte za obrovskú plazmu, stačí si stiahnuť bezplatnú mobilnú aplikáciu Moja SSE. Pre svojich klientov i neklientov ju priniesla Stredoslovenská energetika. Aplikácia vám ukáže, koľko vás stoja vaše elektrospotrebiče a na základe toho vypočíta orientačné ročné náklady.

Základnou funkciou aplikácie je prehľadný zápisník spotreby domu alebo bytu. Všetky výkyvy spotreby sa spracovávajú do týždenných a mesačných grafov.  Moja SSE podporuje kontrolu viacerých virtuálnych elektromerov. Kontrolovať tak môžete dom starých rodičov alebo víkendovú chatu. V čase ohláseného odpisovania elektromerov je tiež možné odoslať údaje do SSE priamo z aplikácie.

Obzvlášť zaujímavá a hodnotná je funkcia Sadzby. Stačí zadať spotrebu a spôsob využívania elektriny a aplikácia vám zobrazí ideálnu sadzbu pre vašu domácnosť. Ďalší spôsob ako ušetriť kilowatty.

Zaujímavými doplnkami sú Tipy na šetrenie elektrickej energie v domácnosti, jednoduché svietidlo spolupracujúce s bleskom smartfónu či zoznam zákazníckych centier Stredoslovenskej energetiky vrátane ich zobrazenia na mape a navigácie k tej najbližšej.

obrazok3-r470.jpg

Pozrite si aj video o tom, ako aplikáciu používať.

Prihláste sa a vložte PR článok

3 mýty, ktorým ste možno uverili. Ale ako je to naozaj?

Zdravotná poisťovňa Dôvera reaguje na článok VšZP.

Novinka v realitnom biznise! Zatiaľ dostupné len v Grand Koliba

V Bratislave je dopyt po bývaní enormný. Stavebný ruch je citeľný vo všetkých bratislavských štvrtiach.

FemFest 2017 ponúkne beh na opätkoch i koncert známej speváčky

Tešiť sa na neho môžete už tento víkend - prebehne v piatok 22. a v sobotu 23. septembra 2017.

Slávnostná imatrikulácia SvF STU v Bratislave

Slávnostným aktom sa začal nový akademický rok 2017/2018 pre študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave.