Porovnaj koľko platíš za PZP s našou cenou! Ušetríš desiatky eur

Na to, aby motorista ušetril na poistke až desiatky eur, nemusí ani čakať na koniec platnosti svojej aktuálnej poistky. Poistiť sa dá aj dopredu a ušetriť tak môžu už teraz.

Na to, aby motorista ušetril na poistke až desiatky eur, nemusí ani čakať na koniec platnosti svojej aktuálnej poistky. Poistiť  sa dá aj dopredu a ušetriť tak môžu už teraz.

Kto neverí, že na poistenie.sme.sk, ktorú prevádzkuje online poisťovňa Genertel, dostane lepšiu cenu, ako má doteraz a najlepšiu cenu na trhu, môže si pokojne spraviť kalkuláciu. Je to zadarmo a trvá to len jednu minútu. Na stránke poistenie.sme.sk Genertel zodpovedným motoristom s vybranými autami garantuje, že zaplatia najlepšiu cenu na trhu. V prípade, že by našli lepšiu cenu, poisťovňa ju dorovná a pridá ešte extra zľavu 5%. Samotné poistenie je už potom len otázkou troch minút.

Vypočítajte si svoju novú cenu PZP na poistenie.sme.sk alebo na čísle 0850 555 555.

Pozor, táto akciová ponuka platí len do zajtrajšej polnoci 15.3.2012!

Službu poistenie.sme.sk zabezpečuje Poisťovňa Genertel.sk, člen medzinárodnej skupiny Generali Group.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.