Porovnaj koľko platíš za PZP s našou cenou! Ušetríš desiatky eur

Na to, aby motorista ušetril na poistke až desiatky eur, nemusí ani čakať na koniec platnosti svojej aktuálnej poistky. Poistiť sa dá aj dopredu a ušetriť tak môžu už teraz.

Na to, aby motorista ušetril na poistke až desiatky eur, nemusí ani čakať na koniec platnosti svojej aktuálnej poistky. Poistiť  sa dá aj dopredu a ušetriť tak môžu už teraz.

Kto neverí, že na poistenie.sme.sk, ktorú prevádzkuje online poisťovňa Genertel, dostane lepšiu cenu, ako má doteraz a najlepšiu cenu na trhu, môže si pokojne spraviť kalkuláciu. Je to zadarmo a trvá to len jednu minútu. Na stránke poistenie.sme.sk Genertel zodpovedným motoristom s vybranými autami garantuje, že zaplatia najlepšiu cenu na trhu. V prípade, že by našli lepšiu cenu, poisťovňa ju dorovná a pridá ešte extra zľavu 5%. Samotné poistenie je už potom len otázkou troch minút.

Vypočítajte si svoju novú cenu PZP na poistenie.sme.sk alebo na čísle 0850 555 555.

Pozor, táto akciová ponuka platí len do zajtrajšej polnoci 15.3.2012!

Službu poistenie.sme.sk zabezpečuje Poisťovňa Genertel.sk, člen medzinárodnej skupiny Generali Group.

Prihláste sa a vložte PR článok

4 rady pre deti a dospelých, ako sa starať o pokožku

Ľudské telo sa v priebehu života vyvíja. Najväčšie zmeny sú viditeľné u detí, ktoré sa menia doslova každým dňom.

Výstava Podoby lásky zobrazí skutočné osudy konkrétnych žien

„Dnes je Magda šťastná. Podarilo sa jej rozviesť, žije v byte, ktorý je v jej výlučnom vlastníctve.

Tohtoročné trhy pred Auparkom bude otvárať Vidiek

Vianočné trhy na námestí pred košickým Auparkom otvorí v sobotu 25. novembra známa slovenská poprocková skupina Vidiek.

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.