Utorok, 19. január, 2021 | Meniny má MárioKrížovkyKrížovky

Porovnaj koľko platíš za PZP s našou cenou! Ušetríš desiatky eur

Na to, aby motorista ušetril na poistke až desiatky eur, nemusí ani čakať na koniec platnosti svojej aktuálnej poistky. Poistiť sa dá aj dopredu a ušetriť tak môžu už teraz.

Na to, aby motorista ušetril na poistke až desiatky eur, nemusí ani čakať na koniec platnosti svojej aktuálnej poistky. Poistiť  sa dá aj dopredu a ušetriť tak môžu už teraz.

Kto neverí, že na poistenie.sme.sk, ktorú prevádzkuje online poisťovňa Genertel, dostane lepšiu cenu, ako má doteraz a najlepšiu cenu na trhu, môže si pokojne spraviť kalkuláciu. Je to zadarmo a trvá to len jednu minútu. Na stránke poistenie.sme.sk Genertel zodpovedným motoristom s vybranými autami garantuje, že zaplatia najlepšiu cenu na trhu. V prípade, že by našli lepšiu cenu, poisťovňa ju dorovná a pridá ešte extra zľavu 5%. Samotné poistenie je už potom len otázkou troch minút.

Vypočítajte si svoju novú cenu PZP na poistenie.sme.sk alebo na čísle 0850 555 555.

Pozor, táto akciová ponuka platí len do zajtrajšej polnoci 15.3.2012!

Službu poistenie.sme.sk zabezpečuje Poisťovňa Genertel.sk, člen medzinárodnej skupiny Generali Group.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

V centre Bratislavy ako na dedine. Ako sa býva v hlavnom meste?

Porovnali sme život v Bratislave na štyroch rôznych miestach.

Najobľúbenejšie auto Slovákov je opäť ŠKODA

Značka aj napriek pandémii trhala rekordy.

Predajom kraľovala FABIA, ŠKODA valcovala jednotlivé segmenty. Jednoznačné prvenstvo značky ŠKODA potvrdzujú aj celkové predaje jednotlivých modelov, ktoré suverénne vedie model FABIA – 4 607 ks.

PLANEO Elektro funguje aj počas lockdownu - má akčný výpredaj

V najrozšírenejšej sieti elektropredajní môžete stále POHODLNE NAKUPOVAŤ A TOVAR mať doma EŠTE DNES. Teraz dokonca ešte lacnejšie.