Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Porovnaj koľko platíš za PZP s našou cenou! Ušetríš desiatky eur

Na to, aby motorista ušetril na poistke až desiatky eur, nemusí ani čakať na koniec platnosti svojej aktuálnej poistky. Poistiť sa dá aj dopredu a ušetriť tak môžu už teraz.

Na to, aby motorista ušetril na poistke až desiatky eur, nemusí ani čakať na koniec platnosti svojej aktuálnej poistky. Poistiť  sa dá aj dopredu a ušetriť tak môžu už teraz.

Kto neverí, že na poistenie.sme.sk, ktorú prevádzkuje online poisťovňa Genertel, dostane lepšiu cenu, ako má doteraz a najlepšiu cenu na trhu, môže si pokojne spraviť kalkuláciu. Je to zadarmo a trvá to len jednu minútu. Na stránke poistenie.sme.sk Genertel zodpovedným motoristom s vybranými autami garantuje, že zaplatia najlepšiu cenu na trhu. V prípade, že by našli lepšiu cenu, poisťovňa ju dorovná a pridá ešte extra zľavu 5%. Samotné poistenie je už potom len otázkou troch minút.

Vypočítajte si svoju novú cenu PZP na poistenie.sme.sk alebo na čísle 0850 555 555.

Pozor, táto akciová ponuka platí len do zajtrajšej polnoci 15.3.2012!

Službu poistenie.sme.sk zabezpečuje Poisťovňa Genertel.sk, člen medzinárodnej skupiny Generali Group.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Vynovená predajňa v Smrdákoch

COOP Jednota Senica, spotrebné družstvo, pokračuje v modernizácii svojich predajní.

Pôžička bez úrokov a poplatkov? Áno, existuje

Chcete si konečne kúpiť novú kuchynskú linku či potrebujete dať auto do opravy, ale chýbajú vám peniaze?

Tlačová konferencia iniciatívy Stop hazardu so zdravím

Sledujte naživo dnes od 12:00.