Porovnaj koľko platíš za PZP s našou cenou! Ušetríš desiatky eur

Na to, aby motorista ušetril na poistke až desiatky eur, nemusí ani čakať na koniec platnosti svojej aktuálnej poistky. Poistiť sa dá aj dopredu a ušetriť tak môžu už teraz.

Na to, aby motorista ušetril na poistke až desiatky eur, nemusí ani čakať na koniec platnosti svojej aktuálnej poistky. Poistiť  sa dá aj dopredu a ušetriť tak môžu už teraz.

Kto neverí, že na poistenie.sme.sk, ktorú prevádzkuje online poisťovňa Genertel, dostane lepšiu cenu, ako má doteraz a najlepšiu cenu na trhu, môže si pokojne spraviť kalkuláciu. Je to zadarmo a trvá to len jednu minútu. Na stránke poistenie.sme.sk Genertel zodpovedným motoristom s vybranými autami garantuje, že zaplatia najlepšiu cenu na trhu. V prípade, že by našli lepšiu cenu, poisťovňa ju dorovná a pridá ešte extra zľavu 5%. Samotné poistenie je už potom len otázkou troch minút.

Vypočítajte si svoju novú cenu PZP na poistenie.sme.sk alebo na čísle 0850 555 555.

Pozor, táto akciová ponuka platí len do zajtrajšej polnoci 15.3.2012!

Službu poistenie.sme.sk zabezpečuje Poisťovňa Genertel.sk, člen medzinárodnej skupiny Generali Group.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.