Paušál s úsporou a ochranou proti vysokým účtom pre podnikateľov

Ako transparentne odmeniť podnikateľov za to, že čoraz viac využívajú služby mobilného operátora? Najlepším spôsobom odmeny je zahrnúť ju už priamo do programu, ktorý využívajú.

Ako transparentne odmeniť podnikateľov za to, že čoraz viac využívajú služby mobilného operátora? Najlepším spôsobom odmeny je zahrnúť ju už priamo do programu, ktorý využívajú. Jednoducho povedané, čím viac budú telefonovať, tým lacnejšie služby dostanú. A presne to umožňuje program pre podnikateľov O2 Moja Firma.

S prevolanými minútami cena za volania klesá

S programom O2 Moja Firma zákazníci platia len za to, čo prevolajú. Zároveň platí pravidlo, že čím viac volajú, tým nižšiu cenu za minútu v zúčtovacom období zaplatia. Postupne znižujúca sa cena za minútu hovoru zo základných 12 centov klesne len  na 8 centov (po prevolaní viac ako 300 minút). Za výhodnú a jednotnú cenu automaticky volajú do všetkých sietí nielen na Slovensku, ale aj do všetkých krajín Európskej únie.

Neobmedzené volania za 55 €

Podnikateľov navyše pred vysokými účtami ochráni cenový strop, vďaka ktorému po prevolaní 55 € už totiž viac za volania neplatia. A to nielen za volania na Slovensku, ale aj do všetkých krajín Európskej Únie. Bez akéhokoľvek obmedzenia teda môžu firmy a živnostníci telefonovať koľko potrebujú nielen slovenským, ale aj zahraničným partnerom.

O2 Moja Firma – flexibilná ponuka

S O2 majú podnikatelia slobodu v rozhodovaní o tom, na ako dlho sa chcú viazať. Je len na nich, či si vyberú 6, 12, 18 alebo 24 mesiacov. Podľa dĺžky obdobia a minimálnej mesačnej spotreby si zároveň sami vyberú aj jeden z benefitov, ktorý sa im k Mojej Firme pribalí. Čo je pre nich výhodnejšie si určia sami. Rozhodovať sa môžu medzi zľavami na mobilné služby Vo Firme NeobmedzeneMojim trom, SMSdátovými balíčkami. Zľavu si môžu uplatniť ešte na celu faktúru, alebo mobilný telefón podľa vlastného výberu.

Výhodné volania za slovenské ceny aj v roamingu

Navyše, so službou EU Pas môžu firmy a živnostníci telefonovať výhodne aj v roamingu. S aktivovanou službou platí, že zákazníci môžu volať v celej Európskej únii za slovenské ceny. Pri všetkých volaniach zákazník zaplatí jednorazový prepojovací poplatok pre každý hovor vo výške 60 centov, po ktorom sa mu účtuje odchádzajúci hovor za 0,12€/min a prichádzajúci za 0€/min.

Viac informácií o programe O2 Moja Firma nájdete na www.o2.sk.

aktovka-r964.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu